in , ,

Ismét jégen

Hétvégén rendezték meg a Magyar Jégkorong Szövetség által szervezett Dél-Alföldi Jégkorong Fesztivált Kiskőrösön, ahová a Szarvasi Jégkorong Klub U-10-es korosztálya kapott meghívást.

A fesztiválon a gyerekek találkozhattak a ,,szapporói hősök” közül Ladányi Balázzsal, 227-szeres és Szirányi Bence 94-szeres magyar válogatott játékossal. Balázs az edzésre is beállt segítőként, Bence válltörése miatt csak a pálya széléről nézte az utánpótlást.

A program két részből állt, az első felében Marius Gliga mentoredző (USA) irányításával a gyerekek öt helyszínen különböző ügyességi gyakorlatot hajtottak végre egy órán keresztül, majd a második részben 5 csapatos mini tornán vettek részt. A szarvasi gyerekek a makóiakkal közös csapatot alkotva játszottak.

A csapat szarvasi tagjai: Kepenyes-Darida Zoé; Patay Panna; Opavszki Lara; Czigléczki Barnabás, Csengődi Keve

Eredmények:
Szarvas, Makó – Szeged (2) 7:4
Szarvas, Makó – Szeged (1) 5:2
Szarvas, Makó – Baja, Békéscsaba 4:4
Szarvas, Makó – Kiskőrös 0:6

A torna minden résztvevője emlékérmet kapott ajándékba, valamint Marius külön megdicsérte a szarvasi játékosokat teljesítményükért.

A torna végére nagyon elfáradtak a gyerekek, hiszen a sorsolás miatt csaknem folyamatosan két órán keresztül játszottak. Meglátszott, hogy utoljára februárban voltak jégen.

Gratulálunk nekik a sikeres szereplésért és reméljük, hogy lesz lehetőségük saját pályán is bemutatni tudásukat, valamint továbbvinni a szarvasi jégkorong hírét.

Újabb csarnokfedéssel vált komfortosabbá a szarvasi piac

Két megingás miatt 3 pontot vesztett a Csabacsűd