in ,

Dankó Béla sajtóközleménye: Fontos a Nemzeti Konzultációs ív kitöltése

A Nemzeti Konzultáció témakörét érintő Lakossági Fórumot tartottak Békésen. Dankó Béla országgyűlési képviselő meghívására dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter érkezett a településre.

Dankó Béla országgyűlési képviselő bevezetőjében elmondta, hogy fontos, hogy ebben a kérdésben az emberek elmondják véleményüket, hiszen ennek tudatában Miniszterelnök Úr kellő legitimitással tudja Brüsszelben képviselni érdekeinket.

„Magyarország a magyarok országa, miért kellene ezen változtatni?” – tette fel a kérdést Dr. Fazekas Sándor. Elmondta, hogy a Soros-terv végrehajtásával egy olyan visszafordíthatatlan folyamat indulna meg, ahol kulturális, nyelvi és vallási értékeink, örökségünk is veszélybe kerülne.

Meg kell védenünk az eddig elért eredményeinket a munkahelyteremtést, a minimálbér-emelést, a növekvő közbiztonságot, a rezsicsökkentést és a családok támogatását.

Magyarország Kormánya számos intézkedést tett ez ügyben. Megerősítették a jogi határzárat, kerítések épültek, s a kötelező betelepítési kvótát sem fogadják el. Ennek köszönhetően, míg 2015-ben 400 ezer volt az illegális bevándorlók száma, 2016-ban már csak 26 ezer. Ebből látszik, hogy sikeres a munka, mely Magyarország védelmében folyik, s ezután sem engednek semmilyen jogi nyomásnak sem.

Most egy nyilatkozatot tudunk tenni a jövőnkkel kapcsolatban, hiszen a magyarságnak önálló nemzeti államnak kell maradnia. „Nem nyílt társadalomra, hanem magyar társadalomra van szükség” – hangsúlyozta Dr. Fazekas Sándor. Szép ideológia az, hogy majd az érkezők alkalmazkodnak, integrálódnak, az eddigi tetteikben nem ez látszik. Megnövekedett a terrorcselekmények és a nők ellen elkövetett erőszakos cselekmények száma is.

Részletesen beszélt a Soros-terv egyes pontjairól, mely szerint évente 1 millió illegális bevándorlót telepítenének Európába Afrikából és a Közel-Keletről. 9 millió forint állami segélyt kellene adnunk minden bevándorlónak, mely összeget megszorításokból, hitelekből kellene finanszírozni. E mellett a kerítést le kellene bontani, a Nyugat-Európában összegyűlt bevándorlókat kötelezően el kellene osztani.

Az előadás végén arra kért mindenkit, hogy minél többen küldjék vissza a Nemzeti Konzultációs ívet, és minél több embert győzzenek meg arról, hogy most ki kell állnunk nemzeti függetlenségünk mellett, közösen kell megvédenünk Magyarországot!

What do you think?

Hagyomány és kegyelet

Rendhagyó epilógus, 1956