in ,

Dankó Béla sajtóközleménye: Fontos a Nemzeti Konzultációs ív kitöltése

A Nemzeti Konzultáció témakörét érintő Lakossági Fórumot tartottak Békésen. Dankó Béla országgyűlési képviselő meghívására dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter érkezett a településre.

Dankó Béla országgyűlési képviselő bevezetőjében elmondta, hogy fontos, hogy ebben a kérdésben az emberek elmondják véleményüket, hiszen ennek tudatában Miniszterelnök Úr kellő legitimitással tudja Brüsszelben képviselni érdekeinket.

„Magyarország a magyarok országa, miért kellene ezen változtatni?” – tette fel a kérdést Dr. Fazekas Sándor. Elmondta, hogy a Soros-terv végrehajtásával egy olyan visszafordíthatatlan folyamat indulna meg, ahol kulturális, nyelvi és vallási értékeink, örökségünk is veszélybe kerülne.

Meg kell védenünk az eddig elért eredményeinket a munkahelyteremtést, a minimálbér-emelést, a növekvő közbiztonságot, a rezsicsökkentést és a családok támogatását.

Magyarország Kormánya számos intézkedést tett ez ügyben. Megerősítették a jogi határzárat, kerítések épültek, s a kötelező betelepítési kvótát sem fogadják el. Ennek köszönhetően, míg 2015-ben 400 ezer volt az illegális bevándorlók száma, 2016-ban már csak 26 ezer. Ebből látszik, hogy sikeres a munka, mely Magyarország védelmében folyik, s ezután sem engednek semmilyen jogi nyomásnak sem.

Most egy nyilatkozatot tudunk tenni a jövőnkkel kapcsolatban, hiszen a magyarságnak önálló nemzeti államnak kell maradnia. „Nem nyílt társadalomra, hanem magyar társadalomra van szükség” – hangsúlyozta Dr. Fazekas Sándor. Szép ideológia az, hogy majd az érkezők alkalmazkodnak, integrálódnak, az eddigi tetteikben nem ez látszik. Megnövekedett a terrorcselekmények és a nők ellen elkövetett erőszakos cselekmények száma is.

Részletesen beszélt a Soros-terv egyes pontjairól, mely szerint évente 1 millió illegális bevándorlót telepítenének Európába Afrikából és a Közel-Keletről. 9 millió forint állami segélyt kellene adnunk minden bevándorlónak, mely összeget megszorításokból, hitelekből kellene finanszírozni. E mellett a kerítést le kellene bontani, a Nyugat-Európában összegyűlt bevándorlókat kötelezően el kellene osztani.

Az előadás végén arra kért mindenkit, hogy minél többen küldjék vissza a Nemzeti Konzultációs ívet, és minél több embert győzzenek meg arról, hogy most ki kell állnunk nemzeti függetlenségünk mellett, közösen kell megvédenünk Magyarországot!

Hagyomány és kegyelet

Rendhagyó epilógus, 1956