Connect with us

Sport

Podani Milán a Divízió 1-ben is jól zárta az idényt

2017. november 18-án a domonyvölgyi Lázár Lovaspark exkluzív környezetében rendezte meg a Magyar Motorsport Szövetség idényzáró ünnepségét igazolt versenyzőinek. A látványos betétműsorokkal is színesített díjátadón a bőséges svédasztalos vendéglátás mellet az idénybeli ellenfelek barátian, jó hangulatban elevenítették fel a bajnokság korábbi izgalmait. Városunkat, megyénket stunt riding (akrobatikus motorozás) szakágban az idén először képviselte a Divízió 1 kategóriában Podani Milán.

Milán az elmúlt év kemény megpróbáltatásainak ellenére is talpon maradt. A sport iránti megszállottságának is köszönhetően egész idényben kemény erőnléti és kitartó motoros edzésmunkával, időnként technikai problémákkal is eredményesen megküzdve az 5. helyen –a korábbi magyar bajnokok mögött– zárta az idényt. Gurult egy keréken, motorozott háttal egy keréken, egyenesen és forgásban, olykor még fejen állva is. Következő idény célja még közelebb ahhoz a bizonyos dobogóhoz, sikeres nemzetközi kitekintés mellett.

Szép volt Milán! Mi, itt és ott ………büszkén tekintünk rád!

manager

Népszerű

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán) Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán)

Dankó Béla újabb öt évre az MLSZ elnökségének tagja

Sport

Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva) Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva)

Nincs megállás a kajakosoknál a koronavírus ellenére sem

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Naplemente Szarvas és Szentandrás határán

Virtuális turista

A rovatot támogatja:

Archívum

2017. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect