in , ,

MSZP – Köszönet a választóknak!

Döntött az ország újra a FIDESZ fogja kormányozni kétharmaddal, tehát óriási felhatalmazással (jóval 50%-alatti tényleges szavazattal) Magyarországot.

A kétharmad az LMP-n múlott, ha néhány budapesti körzetben (4-ben konkrétan ezen ment el), s néhány vidéki visszalépéssel ez megakadályozható lett volna.

A Jobbikon, pedig a kormányváltás ment el Ők mind a 106-körzetben önállóan akartak indulni, – elzárkóztak mindennemű koordinált indulástól – mert kellett minden listás szavazat, lett is 25-fős frakció, és mire mennek vele, majd most őket veri szét a hatalmi gépezet.

Igaztalanok lennénk, a demokratikus ellenzéki pártok is elutasították, ezt az együttműködést, a végeredmény így alakult ki.

Mától sehol egy migráns plakát, szünetel a sorosozás, csak a hatalom megszerzéséig volt ez fontos!

Szembe kerülünk mindenben az EU-val, s nagyon veszélyes folyamatokat indítanak, a következő időszakban ezek el.

Reménytelen helyzetbe kerülő fiatalok, ki és nem bevándorlási problémák, az egészségügy további szétesése, társadalmi feszültségek sora fog felszínre törni.

Bejött az agymosás, a mindent felül író médiahenger, s a szavazók, az ország polgárai majd ezután, és folyamatosan fognak szembesülni az egyre fokozódó gazdasági, szociális és egyéb problémákkal, mindezt egy rosszkedvű, megosztott, dühöngő, és feszültségekkel teli társadalomban.

Nagyon nehéz lesz az ellenzék helyzete, a parlamentben és a településeken is, s jövőre két újabb választás!

Köszönjük szavazóink támogatóink kiállását, eddigi segítségét, kérjük ezt a jövőben is, mert feladni nem szabad!

Magyarország, egy európai, tehetséges, és demokratikus érzelmű ország, ahol a polgárok, megélni, gyermekeiket biztos jövőben tudni akaró polgárok élnek, akik ezt nem is hagyják elvenni.

Akik gyarapítani akarják hazájukat, s nem szétlopni, hagyni, mint ezt ma tapasztalhatjuk, akik dolgozni akarnak, s itthon tudni családtagjaikat, s nem azt látni, hogy más országokban kénytelenek élni a jövedelmi viszonyaik miatt!

Mi minden, itt kell, hogy éljünk, boldoguljunk, s ehhez kell együttműködnünk, s ha kell megvívni vitáinkat, harcainkat.

MÉGEGYSZER KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÁSUKAT, SZAVAZATAIKAT!

Az MSZP Szarvas Városi Elnöksége

A rendezvény meg lesz tartva! Mi nem vagyunk cukorból. Ugye ti sem?

Kugyela Flóra és Pécsváradiné Tóth Anikó

Felkerült az i-re a pont