in , ,

Podani Milán egyre közelebb a DIVÍZIÓ 1 dobogójához

Ha május 1-e, akkor az Milánnak Kunmadaras. Idén 21. alkalommal rendezték meg az Autós Motoros Majális keretén belül a Mugen Race Stunt Országos Bajnokság első fordulóját. A kellemes nyári idő sok ezer nézőt vonzott ki az egykori orosz reptérre, ahol igazi majálishangulatban szórakozhattak az idelátogatók.

Az autós és motoros gyorsulási verseny mellett az idén először Freestyle MotoCross Showban gyönyörködhetett a szépszámú publikum hagyományos és különleges gasztronómiai ételek, italok fogyasztása közben.

Milán a Divízió 1 kategóriában indult, és először képviselte városát, megyéjét a saját egyesülete színében, mint MILU’S MOTOR ACROBATICS SE. Életében, hétköznapjaiban jelentős változások mellett sok műszaki és egyéb probléma is nehezítette a felkészülést, de küzdött, mint oly sokszor tette már fiatal kora ellenére.

A verseny minden esetben hat elemből álló kvalifikációval kezdődik, amiben Milán harmadik helyen zárt a tizennégy versenyzőből. Itt pálya rekordja is volt a lassú egy keréken gurulva 30 méteren 29 másodperc. Majd következett a hatperces program, amelybe már becsúsztak olyan nem tökéletesen kivitelezett extrém elemek is, amelyek összesített pontszámban a negyedik helyezést jelentették számára. A mezőny legfiatalabbjaként ezzel az eredménnyel is elégedett lehet mivel csak korábbi magyar bajnokok előzték meg. Az idén már egy helyezést javított, de célja természetesen a dobogó.

Mindehhez a verseny tanulságait levonva, pozitív, építő gondolatokkal, még több gyakorlással készül a legközelebbi júniusi nemzetközi megmérettetésre is egy Európa bajnoki forduló keretében.

Hajrá, Milu, szurkolunk Neked mi itt lent … és ott!

manager

A baráti kör ragulevese és pörköltje volt idén a befutó Csabacsűdön

Jó borok és egyre finomabb kolbászok kerültek a zsűri elé a kertbarátok éves minősítésén