in , ,

Az élre állt az OB III-as teniszcsapat

Gruner Benedek
Gruner Benedek

Kettős hétvégi sikerével élre állt az OB III-as bajnokságban, a tavaszi szezon során remekül szereplő szarvasi teniszcsapat. Gruner Benedekék két szegedi alakulatot vertek, de még nem lazíthatnak, hiszen vesztett pontok tekintetében a gyulaiak jobban állnak, ráadásul három másik rivális is ott toporog mögöttük. A megyei bajnokságban szereplő második számú együttes nem bírt a címvédővel, ellenben legyőzte a tavalyi sereghajtót.

Szarvasi TC I.–Szeged VTK II. 5:4

OB III-as csapatbajnoki teniszmérkőzés, Szarvas. Szarvasi győztesek: Gruner Benedek (1. pálya), dr. Bencze Tamás (3.), valamint a Párizs Szabolcs, Eckert Roland (1.), a dr. Bencze Tamás, Gruner Benedek (2.), és a Durucskó Péter, dr. Lengyel Ákos (3.) páros.
Szarvasi TC I.–Sportmánia Egyesület II. 7:2

OB III-as csapatbajnoki teniszmérkőzés, Szarvas. Szarvasi győztesek: Gruner Benedek (1.), dr. Bencze Tamás (4.), Durucskó Péter (5.), dr. Lengyel Ákos (6.), valamint a Gáspár Balázs, Durucskó Péter (1.), és a Párizs Szabolcs, Eckert Roland (2.), és a dr. Bencze Tamás, Gruner Benedek (3.) páros.

Szalai Barna TC–Szarvasi TC II. 9:0

Megyei csapatbajnoki teniszmérkőzés, Mezőberény.

Sarkadi Lendület–Szarvasi TC II. 4:5

Megyei csapatbajnoki teniszmérkőzés, Sarkad. Szarvasi győztesek: Kovács János (2.), Bagdán Tamás (3.), Selymes Péter (6.), valamint a Samu Tamás, Gruner Zoltán (2.), és a Kelemen Kristóf, Selymes Péter (3.) páros.

Bakulya Mihály

Többszörösére duzzadt Csabacsűd gyereklétszáma a hétvégén

Roma lányok továbbtanulását segíti a nemzetiségi önkormányzat