in , ,

Tipikus egygólos mérkőzésen gól nélkül Doboz ellen

Szoros mérkőzésre, igazi rangadóra készültek a szentandrásiak szombaton, a tavalyi bajnok Dobozi SE ellen. A nyaralások miatt az ifikből volt kénytelen meríteni Virág Imre, aki távollétében helyettesíti Varga Lászlót.

Az első félidőben mintha a doboziak tűntek volna határozottabbnak. A 22. percben Sajben Gábor egy kapura emeléssel jelezte, hogy megérkezett a másik fél is. A vendégeknek több olyan kapura lövésük volt, amit háttal indítottak el. Szabó Zoltán többször csak lábbal érte el és pöckölte ki a mezőnybe.

Igazi helyzet egy-egy akadt mindkét oldalon. A szentandrásiak számára a lehetőség a 64. percben érkezett, amikor Lós István középre emelt labdáját Sajben Gábor lőtte kapura, pontosabban kapusra.

A fiatalok közül Tasi Kristóf hihetetlen távot futott le a 79. percig, amikor felváltotta őt a másik ifista, Olasz Imre. A 87. percben Lós Pisti helyére beállt Kiss Tibi.

A gyógykezelés alatt álló Varga László edző, az őt meglátogató Öpinek azt ígérte, hogy első útja a pályára vezet.

Hunyadi: Szabó Zoltán – Kozák Balázs, Szabó Máté, Borgulya János, Filyó Tamás – Kis Mátyás, Sajben Gábor, Lós István (87′ Kiss Tibor) – Uhljár Szabolcs, Tasi Kristóf (79′ Olasz Imre) – Gulyás Ádám
Cserék: Babák Zoltán, Romhányi Roland
Edző: Varga László távollétében Virág Imre

Virág Imre: Azt mondom, igazságos döntetlen született.

Jók: Szabó Zoltán, Szabó Máté, Borgulya János, Sajben Gábor, Filyó Tamás és a csapat többi tagja.

Pindroch Csaba

Pindroch Csaba egyszemélyes színháza

Csángótábor: Közelebb a nyelvhez, közelebb a magyarsághoz