Connect with us

Békésszentandrás

Birkapörkölt, zene, motoros fűrész a mozgáskorlátozottak nyárzáró vacsoráján

A Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesülete Békésszentandrási Csoportja hagyományos őszi vacsoráját tartotta szombaton. A szarvasi egyesületből ötszáznál is több fővel 2002. december 12-én vált a szentandrási egyesület. 33 ember maradt az anyaegyesületnél, belőlük alakult a szentandrási csoport.

Köteles József, a helyiek vezetője néhány mondatban köszöntötte a meghívott sorstársakat, Sinka Imre polgármestert, Strassburger Gyöngyi jegyzőt, és Hévizi Róbertet, a Békéssy János Helytörténeti és Hagyományőrző Egyesület elnökét, valamint az egyesület tisztségviselőit.

Felhívta a figyelmet a sok értékes tombolára, a férfiakét különösen a fődíja, egy motoros fűrészre, mert mint mondta, rengeteg energiát meg tud takarítani, ami jól jöhet a feleségek, barátnők viszonylatában.

Sinka Imre megköszönte a csoport munkáját, mert mint mondta, nagyon sok segítséget kaptak tőlük az év folyamán, valamint köszöntötte az idősek napja alkalmából a szépkorúakat.

A menü ezen az estén birkapörkölt és zene volt. Előbbiről az egyesület bográcsok kürül tevékenykedő férfitagjai, utóbbiról Frankó Pál gondoskodott.

Népszerű

Nagy-Magyarország Fogadó Nagy-Magyarország Fogadó

Nagy–Magyarország Fogadó

Békésszentandrás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

A hétvégére szólóan is él az átruházott jogával Sinka Imre polgármester

Közérdekű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Békésszentandrás: éjféltől szigorítás lép életbe

COVID-19

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

A korábbi Vasbolt helyén épül az új piac Békésszentandráson

Békésszentandrás

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect