in ,

Birkapörkölt, zene, motoros fűrész a mozgáskorlátozottak nyárzáró vacsoráján

A Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesülete Békésszentandrási Csoportja hagyományos őszi vacsoráját tartotta szombaton. A szarvasi egyesületből ötszáznál is több fővel 2002. december 12-én vált a szentandrási egyesület. 33 ember maradt az anyaegyesületnél, belőlük alakult a szentandrási csoport.

Köteles József, a helyiek vezetője néhány mondatban köszöntötte a meghívott sorstársakat, Sinka Imre polgármestert, Strassburger Gyöngyi jegyzőt, és Hévizi Róbertet, a Békéssy János Helytörténeti és Hagyományőrző Egyesület elnökét, valamint az egyesület tisztségviselőit.

Felhívta a figyelmet a sok értékes tombolára, a férfiakét különösen a fődíja, egy motoros fűrészre, mert mint mondta, rengeteg energiát meg tud takarítani, ami jól jöhet a feleségek, barátnők viszonylatában.

Sinka Imre megköszönte a csoport munkáját, mert mint mondta, nagyon sok segítséget kaptak tőlük az év folyamán, valamint köszöntötte az idősek napja alkalmából a szépkorúakat.

A menü ezen az estén birkapörkölt és zene volt. Előbbiről az egyesület bográcsok kürül tevékenykedő férfitagjai, utóbbiról Frankó Pál gondoskodott.

Gól nélküli döntetlen Mezőhegyesen

Sinka Imre

Sinka Imre: 1956 az emberi méltóság visszaállításának a forradalma volt