Connect with us

Oktatás

Gyakorlós első helyezés a Megyei Angol Versenyen

Október 27-én, szombaton a békéscsabai Szabó Pál Téri Általános Iskola és a TIT Körösök Vidéke Egyesülete közös szervezésében került megrendezésre a XIV. TELC MEGYEI ANGOL VERSENY, melyen a közel 100 hetedik és nyolcadik osztályos diáknak írásban és szóban is számot kellett adnia tudásáról.

Ez a komplex verseny igazi megmérettetés, hiszen nemcsak a diákok lexikai és nyelvtani tudását, olvasott szövegértését mérik, hanem a szóbeli részben különböző témakörökben, szituációkban is bizonyítaniuk kellett.

A GFF Szarvasi Gyakorló Általános Iskolájából 3 diák döntött úgy, hogy kipróbálja tudását.

Jól döntöttek!

7. évfolyamon Uhljár Adrienn kimagasló pontszámmal 1. helyezést ért el, Liska Janka 5. helyezett lett.

20181029-Adri8. évfolyamon iskolánkat Sechna Dorina képviselte, aki a 23 fős mezőnyben a 10. lett. Felkészítőjük Tolnai Tímea angol-földrajz szakos tanár.

A zsűri értékelése szerint a versenyzők az idén is kiemelkedő kommunikációs képességekkel rendelkeztek és sokan már most sikerrel teljesítenék a B2 nyelvvizsga szintet.

Sikeresen szereplő diákjaink amellett, hogy tehetségesek és jó nyelvérzékkel rendelkeznek, rendkívül szorgalmasak, mindhárman aktív résztvevői az iskolai angol tehetségműhelynek, szereplői a különféle iskolai programoknak, és ami a legfontosabb motiváltak.

Bízunk benne, hogy a versenyen elért eredményük a legnagyobb motiváció arra, hogy tovább versenyezzenek és még sok sikeres szereplésben legyen részük.

Sz.Zs.

Népszerű

Gyakorló „Digi-Ovi-Suli 2.0-20”

Oktatás

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva) Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva)

Nincs megállás a kajakosoknál a koronavírus ellenére sem

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Naplemente Szarvas és Szentandrás határán

Virtuális turista

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect