Connect with us

Sport

Hatalmas akarással fordított a Hunyadi

Jól kezdte a mérkőzést a Hunyadi szombaton, de ahelyett hogy gólokat rúgtak volna, a vendégek Tasi Tibor (9′) és Kiss Attila (28′) egy-egy kapura rúgásból kétgólos vetetéshez jutottak.

A hazaiak támadtak, helyzetük is sok volt de nem volt szerencséjük, olyannyira, hogy a biztos ítélet-végrehajtó, Virág Imre is büntetőt hibázott.

Félidőben az öltözőben abban maradtak, mindent meg kell tenni a mérkőzés megfordításáért. A kapuhoz közelebb jutottak, kapufákat rúgtak, ziccereket hibáztak félméterről felé rúgtak, de a hálóba nem találtak. Aztán a 76. percben végre megtört a jég. Kis Mátyás oldaldobásból lőtt egyet (1–2), három percre rá Sajben Gábor szögletből bejövő labdára előzte meg a kapust, és a hálóba fejelt (2–2).

Újabb 4 perc kellett Szabó Máté szögletből szerzett fejeséhez (3–2), majd a 92. percben egy kontrából Öpi labdáját ismét Sajben juttatta Fekete László hálójába, így kialakult a 4:2-es végeredmény! Terv teljesítve.

Békésszentandrási Hunyadi MSE: Babák Zoltán – Olasz István (86′ Uhljár Szabolcs), Kis Mátyás, Borgulya János, Szabó Máté – Bódai Nándor, Sajben Gábor, Tasi Norbert – Virág Imre, Lós István, Gulyás Ádám (59′ Filyó Tamás), cserék: Szabó Zoltán, Pásztor Dávid, Kozák Balázs
Virág Imre: Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, sok helyzetet hagytunk ki, de a végére nagy akarással sikerült fordítanunk. Gratulálok a fiuknak.

Jók: Kis Mátyás, Borgulya János, BÓdai Nándor, Tasi Norbert, Olasz István

Fotó: Keller Dávid

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Kiélezett meccsek a második fordulóban

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Egy osztálynyi különbséget tüntetett el Csabacsűd

Sport

Olasz Imre gólja a 69. percben (3–0) (Fotó: Babák Zoltán) Olasz Imre gólja a 69. percben (3–0) (Fotó: Babák Zoltán)

Nehezen, de megtört a jég

Sport

Fotó: Legény Tamás Fotó: Legény Tamás

Könnyed győzelem Okányban

Sport

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect