in , ,

Szolgálati közlemény: Szentandráson edző kerestetik… nagyon

Kiss Tibor gólja
Kiss Tibor gólja

A hétvégén játsszák a megyei másodosztály 18. fordulóját. Tegnap a Békésszentandrási Hunyadi a Békéscsabai MÁV SE-t fogadta meglehetősen mély talajú otthonában, ma a Csabacsűdi GyLSE-hez a Békési FC érkezik 13 órára.

Az első félidőben hazai nyomás mellett sem sikerült gólt szerezni, aminek mindig meg szokott lenni a böjtje. Így történt ez most is, a Hunyadi a 38. percben megkapta ébresztőgólját. Egy szentandrási támadásnál a védelem is feltolódott, Szabó Zoltán kapus kivételével mindenki a vendégtérfélen tartózkodott, amit a csabaiak jól vettek észre, és egy előre küldött labdával meg tudtak szökni. A partjelző szerint Szántó Simon Péternek a saját térfeléről indult, és zavartalanul vezethette kapura a labdát. Szabó hárította, de ütközött az ekkor érkező Borgulya Jánossal, és nem tudott a kapu felé csorgó labdáért menni, Szántónak csak a hálóba kellett passzolnia azt (0-1).

A második félidőről pont ugyanezt lehet elmondani. Szentandrási nyomás, a teljes Hunyadi a csabai térfélen, de gól nem született. Aztán a hazaiak ideiglenes játékmestere, Virág Imre pályára küldte Kiss Tibort, aki három percre rá egy gyorsan elvégzett szögletből az ötösről ellőtte Zsilinszki Péter mellett a labdát (1–1).

Tovább nyomott a Hunyadi, de gólt már nem tudott szerezni, viszont a 90. percben megismétlődött az első gól. Talán most is Szántó lépett meg, kapura tolta, Szabó védett, Borgulya csúszva érkezett, a labda flipperezni kezdett közöttük, majd a kapu elé gurult, ahonnan az érkező Takács Kálmánnak csak be kellett gurítania a hálóba (1–2).

Békésszentandrási HMSE – Békéscsabai MÁV SE 1–2 (0–1)

Hunyadi: Szabó Zoltán – Nemcsényi Bence (46′ Romhányi Roland), Kis Mátyás, Borgulya János – Filyó Tamás, Pásztor Dávid (70′ Kiss Tibor), Tasi Norbert, Bódai Nándor, Uhljár Szabolcs – Lós István, Gulyás Ádám, Cserék: Babák Zoltán, Virág Imre, Tasi Kristóf
Jók: Lós István, Filyó Tamás, Romhányi Roland

Virág Imre: Mély talajú pályán a vendégcsapat szokásos bunkerfocira beállva a végén egy győztes találattal szerezték meg a győzelmet. Nem érdemeltünk vereséget. Szentandráson edző kerestetik… nagyon. Ezt nekünk sürgősen orvosolni kell, ez így nem fog menni.

Kutató diákok egy evangélikus kutatóiskolában

Komoly esélyese a Magyar Tájdíj elnyerésének Szarvas