Connect with us

Sport

Birkózás: Ötödik hely a World Combat Games-ről

Tóth Patrik (j2)
Tóth Patrik (j2)

A nemzetközi és a magyar diáksportszövetség rendezésében június 16-21 között került megrendezésre az ISF Combat Games, ami a középiskolások küzdősport világbajnoksága. 18 országból 400 versenyző mérheti össze tudását ezen a rangos világversenyen.

Szarvasról birkózásban Tóth Patrik érdemelte ki a jogot, hogy részt vegyen a versenyen a serdülő válogatott tagjaként. Patrik az 57 kg-os súlycsoportban 5. helyen végzett.

Bronzmérkőzésén egy orosz versenyzővel kellett megküzdenie, de sajnos jóval erősebb volt nála és nem sikerült felállnia a dobogóra.

A Szatmári Zsolt vezette serdülő válogatott 1 bronzérmet és 2 ötödik helyezést ért el az idei World Combat Games-en.

Gratulálunk Patrik!

Sükösd Attila

Népszerű

Tarsoly Krisztina fehérben (Fotó: Babák Zoltán) Tarsoly Krisztina fehérben (Fotó: Babák Zoltán)

Tarsoly Krisztina kapta a Józsa Mihály-díjat

Színház

Kuli Pisti a középső hajóban elöl, Dombvári Bence sárga pólóban az alsó hajóban. Kuli Pisti a középső hajóban elöl, Dombvári Bence sárga pólóban az alsó hajóban.

Kuli Pisti és Dombvári Bence egymás ellen

Sport

Bagdiné Balla Andrea, Csépainé Tóth Gabriella és Dinyáné Kovács Gabriella elhelyezik koszorújukat Bagi István emléktáblájánál (Fotó: Babák Zoltán) Bagdiné Balla Andrea, Csépainé Tóth Gabriella és Dinyáné Kovács Gabriella elhelyezik koszorújukat Bagi István emléktáblájánál (Fotó: Babák Zoltán)

Megkoszorúzták Bagi István emléktábláját

Közérdekű

Újratervezés

Oktatás

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect