in

Szóváltásból késelés Szarvason

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Két férfi szólalkozott össze egy söröző előtt Szarvason. Egyikük késsel hasba szúrta a másikat, a sérültet életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. Támadóját a rendőrök elfogták és előállították.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. július 12-én 21 óra 21 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Szarvason, a Deák Ferenc utcában, egy söröző előtt összeszólalkozott két férfi. A vita közben egyikük késsel hasba szúrta a másikat. A sérültet súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. Támadója elmenekült, majd nem sokkal később visszament a helyszínre. A rendőrök 21 óra 57 perckor elfogták és előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, kihallgatása megkezdődött.

2019. 07. 12., p – 22:53 Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

FRISSÍTÉS

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2019. július 12-én 21 óra 21 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Szarvason, a Deák Ferenc utcában, egy söröző előtt összeszólalkozott két férfi. A vita közben egyikük késsel hasba szúrta a másikat. A sérültet súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. Támadója elmenekült, majd nem sokkal később visszament a helyszínre. A rendőrök 21 óra 57 perckor elfogták és előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. A 35 éves szarvasi F. Krisztiánt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

2019. 07. 13., szo – 05:41 Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia0

Nagyszabású gálával indult a CervinusFest

0

Hunyadi: Nagyon gyenge kezdés után ezüst a megyei bajnokságban