in ,

A Deer Wood-osok nyerték az ünnepi strandröplabda vándorkupát

A képen a harmadik helyért folyó mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)0
A képen a harmadik helyért folyó mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)

Rekkenő hőségben 6 csapat csatáját hozta Szarvason az idei Augusztus 20. Strandröplabda Vándor Kupa, amely mintegy felvezetésül szolgált a hétvégi Dél-alföldi strandröplabda-bajnoksághoz a Kacsa-tó melletti pályákon.

A Szarvasi Röplabdások Baráti Köre Sport Egyesület hagyományos ünnepi rendezvénye háromtagú, vegyes csapatok számára íródott bő három évtizede, és a trend azóta is ez. Mint arról Zsapka János elnök beszámolt, ebben az évben a fiatalok más irányú elfoglaltságai miatt nehezebben ment a mozgósítás, így mindössze négy helyi együttes állt össze és két fővárosi alkalmi trió is nevezett.

A 21 pont megszerzéséig tartó egyszettes mérkőzések két csoportban zajlottak. A csaták szorosságát jelzi, hogy mindkét szekcióban körbeverés után alakult ki a végső sorrend. Az elsők kiemeltként, a második-harmadik helyezettek pedig keresztjátékkal jutottak az elődöntőbe. A legjobbnak végül a Mári Petra, Kiri Bence, Demcsák Balázs alkotta helyi Deer Wood trió bizonyult, amely a fővárosi szerveződésű Ászokat verte nagy csatában.

Végeredmény: 1. Deer Wood (Mári Petra, Kiri Bence, Demcsák Balázs), 2. Ászok (Víg Dia, Kovács Gábor, Zahorecz Bence), 3. KTM (Bazsó Kitti, Szerb Milán, Volford Tamás), 4. Pegeri, 5. Sütőtök, 6. Kuty.

Klam Edit és lánya (Fotó: Hegedűs Éva)0

Anya és lánya aratták le a babérokat a furugyi főzőversenyen

0

Együtt többet lehet tenni, mint egyenként