in ,

Podani Milán duplázott Kunmadarason

Podani Milán (balról)
Podani Milán (balról)

Kunmadaras Motorsport Hungarian Drag Arénában augusztus 20-án rendezték meg a MUGEN RACE STUNT Országos Bajnokság harmadik fordulóját. Sivatagi körülményeket idéző felforrósodott aszfalt fogadta a szépszámú mezőnyt, ami miatt nem csak az egymás elleni küzdelem jelentett komoly kihívást a versenyzőknek.

Milánnál nagy tétje volt az utolsó fordulónak. A korábbi verseny elemeit kicsit tartalmában felfrissítve egy újabb koreográfiával érkezett Kunmadarasra. Kvalifikációja a második helyre sikerült.

Kétórás technikai szünet után folytatódott a verseny. Az első 4 percet két hibával teljesítette, majd a második 4 percben kevesebbet kockáztatva már sikeresen behúzta a futamot. Így összesítve mentora mögött a dobogó második fokára léphetet. A mai eredmény matematikailag azt is jelentette, hogy már biztos, a DIVÍZIÓ-1 kategóriában a tisztes második helyen zárja idényét, amivel 2018-hoz képest egy helyet javított a magyar bajnokságban.

A következő hetekben még néhány megyei rendezvény betétműsora vár Milánra, majd október elején a Törökországi Európa-bajnokság, ahol szintén javítani szeretne.

–manager–

Kajak-kenu vébé: A szentandrási-szarvasi Bodonyi Dóra a legsikeresebb magyar versenyző

Farkas János duplájával győztük le a Szeghalom csapatát