Connect with us

Sport

Pásztor Dávid gólja kellett a döntetlenhez

Pásztor Dávid Gólja (Fotó: Babák Zoltán)
Pásztor Dávid Gólja (Fotó: Babák Zoltán)

A Kunágota TE csapatát fogadta szombat délután otthonában a Hunyadi a megye II/A. osztály 3. fordulójában.

A rekkenő hőségben jobban kezdett a Hunyadi. Több ígéretes kihagyott helyzet után Pásztor Dávid mutatta, hová kéri a labdát. Meg is kapta, a tizenhatos táján simán lekoccolta csapattársát, Dernovics Tamást, akiről így irányt változtatva és lendületet nyerve, egyúttal a kunágotai kapust, Saitz Dánielt is megtévesztve tudott kapura törni. Pásztor simán a kapuig vezette a labdát, és begurította azt (1–0).

A kunágotaiaknak is volt több veszélyes támadásuk, de gólt csak a hőségszünet után a 30. percben Puporka Elemér által tudtak szerezni (1–1).

Ez lett a félidő, valamint a mérkőzés eredménye is.

Békésszentandrási HMSE – Kunágota TE 1–1 (1–1)

Hunyadi: Buzás Bálint – Kozák Balázs (65′ Kiss László), Kiss Mátyás, Szűcs Damján, Dernovics Tamás – Tasi Kristóf, Lós István, Tasi Norbert, Olasz Imre, Pásztor Dávid (55′ Tóth Patrik) – Nyemcsok Mihály. Csere: Szabó Zoltán, Kiss Tibor, Kis Péter, Jámborcsik Erik, Virág Imre

Virág Imre nyilatkozata: Jól kezdtük a mérkőzést, viszont utána beleszürkültünk. Sajnos a kapu előtt szerencsénk sem volt, de szerintem egy tizenegyessel jobbak voltunk!

Népszerű

Dr. Polyák József Zsolt megyei rendőrfőkapitány és Zalai Mihály Békés Megyei Önkormányzat elnöke (Fotó: Zentai Péter) Dr. Polyák József Zsolt megyei rendőrfőkapitány és Zalai Mihály Békés Megyei Önkormányzat elnöke (Fotó: Zentai Péter)

Informatikai eszközöket kapott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a megyei önkormányzattól

Sajtóközlemény

Nádházy Péter Az ibolya direktoraként a CMF2020-on (Fotó: Babák Zoltán) Nádházy Péter Az ibolya direktoraként a CMF2020-on (Fotó: Babák Zoltán)

A Cervinus egyik arca Nádházy Péter

Színház

Repcét aratnak a Nagyrét Farm kombájnjai július 9-én (Fotó: Babák Zoltán) Repcét aratnak a Nagyrét Farm kombájnjai július 9-én (Fotó: Babák Zoltán)

Befejezték az aratást Békés megyében

Gazdaság

A fotót a Fővárosi Nagycirkusz bocsátotta rendelkezésünkre A fotót a Fővárosi Nagycirkusz bocsátotta rendelkezésünkre

Elmaradt Tündértánc

Színház

A rovatot támogatja:

Archívum

2019. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect