Connect with us

Sport

Csabacsűd megszórta Gádorost

Endrefalvi második gólja (Fotó: Babák Zoltán)
Endrefalvi második gólja (Fotó: Babák Zoltán)

8–1-re nyert a Csabacsűd otthonában a gádorosi vendégek ellen. A gólokat Endrefalvi Erik (31′, 70′), Bobvos Richárd (33′), Pecznik Péter (40′, 73′), András Attila Xavér (56′), Gilik Attila (84′ büntető), Kasnyik Dávid (90), ill. 87′ Mucsi Dániel

Gádorosi szemszögükből nem túl jó előjelekkel érkeztek Csabacsűdre vasárnap, mert sérülések, munkahelyi és egyéb elfoglaltságok miatt sokan nem tudták vállalni a mérkőzést, árulta el a gádorosiak trénere, Pisont András.

– De ez az amatőr foci lényege, hogy a játékosok elsődlegesen dolgoznak – tette hozzá.

– Magabiztos győzelmet arattunk egy rendkívül sportszerű Gádoros ellen. Végig irányítottuk a mérkőzést, számtalan gólhelyzet és számos gól is esett. – ezt már Kondacs János, a csabacsűdiek edzője válaszolta kérdésünkre a mérkőzés után.

A legszebb gólok közül András Xavérét emelte ki, aki 17-18 méterről a “bal kötőből a jobb pipába tekerte be” a labdát.

Csabacsűdi GyLSE – Gádoros SE 8–1 (4–0)

Csabacsűdi GyLSE: Petrovics Zsolt – András Attila Xavér, Sovány Pál, Rafaj Roland, Kiss Gábor – Sándor János, Endrefalvi Erik – Pecznik Péter, Kasik Márk, Kasnyik Dávid – Bobvos Richárd (67′ Gilik Attila)
Cserék: Hudák Roland, Viszkok CSaba, Körösfalvi Kristóf
Vezetőedző: Kondacs János

Gádoros SE: Horváth Sándor – Ordó Sándor, Molnár Gergő, Máriás Péter, Jónás Csaba – Polyák Attila (70′ Farkas Zsolt) – Bús Tamás, Drimba Dávid, Györgyi Zoltán, Kovács Tibor, Mucsi Dániel
Vezetőedző: Pisont András

Kondacs János: Ezzel a győzelemmel bebiztosíthattuk magunkat a középmezőnybe. Reméljük, a szezon végére meg is tudjuk őrizni ezt a pozíciónkat.

Pisont András: Jelenleg építőmunkát végzünk Gádoroson, reméljük ez meg fogja hozni a gyümölcsét. Mindenkinek megköszönöm a játékot.

Népszerű

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán) Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Sport

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Gazdaság

Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán) Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán)

Nálunk lesz látható először a Jókai Megfeszített című rockoperája

Színház

Forrás: koroanavirus.gov.hu Forrás: koroanavirus.gov.hu

18: Békés az utolsó a megyék között regisztrált fertőzöttek számában

COVID-19

A rovatot támogatja:

Archívum

2019. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect