in ,

Csabacsűd megszórta Gádorost

Endrefalvi második gólja (Fotó: Babák Zoltán)0
Endrefalvi második gólja (Fotó: Babák Zoltán)

8–1-re nyert a Csabacsűd otthonában a gádorosi vendégek ellen. A gólokat Endrefalvi Erik (31′, 70′), Bobvos Richárd (33′), Pecznik Péter (40′, 73′), András Attila Xavér (56′), Gilik Attila (84′ büntető), Kasnyik Dávid (90), ill. 87′ Mucsi Dániel

Gádorosi szemszögükből nem túl jó előjelekkel érkeztek Csabacsűdre vasárnap, mert sérülések, munkahelyi és egyéb elfoglaltságok miatt sokan nem tudták vállalni a mérkőzést, árulta el a gádorosiak trénere, Pisont András.

– De ez az amatőr foci lényege, hogy a játékosok elsődlegesen dolgoznak – tette hozzá.

– Magabiztos győzelmet arattunk egy rendkívül sportszerű Gádoros ellen. Végig irányítottuk a mérkőzést, számtalan gólhelyzet és számos gól is esett. – ezt már Kondacs János, a csabacsűdiek edzője válaszolta kérdésünkre a mérkőzés után.

A legszebb gólok közül András Xavérét emelte ki, aki 17-18 méterről a “bal kötőből a jobb pipába tekerte be” a labdát.

Csabacsűdi GyLSE – Gádoros SE 8–1 (4–0)

Csabacsűdi GyLSE: Petrovics Zsolt – András Attila Xavér, Sovány Pál, Rafaj Roland, Kiss Gábor – Sándor János, Endrefalvi Erik – Pecznik Péter, Kasik Márk, Kasnyik Dávid – Bobvos Richárd (67′ Gilik Attila)
Cserék: Hudák Roland, Viszkok CSaba, Körösfalvi Kristóf
Vezetőedző: Kondacs János

Gádoros SE: Horváth Sándor – Ordó Sándor, Molnár Gergő, Máriás Péter, Jónás Csaba – Polyák Attila (70′ Farkas Zsolt) – Bús Tamás, Drimba Dávid, Györgyi Zoltán, Kovács Tibor, Mucsi Dániel
Vezetőedző: Pisont András

Kondacs János: Ezzel a győzelemmel bebiztosíthattuk magunkat a középmezőnybe. Reméljük, a szezon végére meg is tudjuk őrizni ezt a pozíciónkat.

Pisont András: Jelenleg építőmunkát végzünk Gádoroson, reméljük ez meg fogja hozni a gyümölcsét. Mindenkinek megköszönöm a játékot.

Fotó: Hegedűs Éva0

A kor hősei azt várják el, hogy hűek legyünk elveinkhez

Fotó: Hegedűs Éva0

Megtartotta alakuló ülését a békésszentandrási önkormányzat