in ,

60-ból 22 percig emberhátrányban a bajnokesélyes ellen

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság hétvégi játéknapján hazai közönség előtt lépett pályára a Szarvasi NKK együttese, amely a bajnoki címre pályázó Békéscsabai Előre NKSE U22-es gárdáját fogadta szombaton. A mérkőzés nem hozott meglepetést: a több, NB I-ben is rendre szerephez jutó tinivel kiálló lila-fehérek 8 gólos győzelmet arattak.

Szarvasi NKK–Békéscsabai Előre NKSE U22 23–31 (13–16)
NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 60 néző. Vezette: Kiss S., Petrovszki Sz. Szarvas: Kasik – Kovács 7 (4), Laurinyecz 3, Óvári 8, Milyó 2, Molnár 1, Tasgyik 1. Csere: Juhos (kapus), Ábrahám, Majoros, Nyerges, Trnyik 1, Brachna, Jani K. Edző: Száva Flórián. A Békéscsaba legjobb góldobói: Kukely A. 9 (2), Bakonyi 5, Török 5 (1). Kiállítások: 22, ill. 10 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 4/4.

Az első félidőben szorosan alakult a meccs, a szarvasiaknak meggyűlt a bajuk a kapufával, ezt kihasználva addig nem tapasztalt különbség alakult ki szünetre a csapatok között. A térfélcserét követően fokozatosan növelte előnyét a vendégcsapat, a szinte állandóan emberhátrányban játszó Körös-partiak ellen (50. perc: 19–25). A házigazdák a 60-ból 22 percig voltak emberhátrányban, ami kihatással volt az eredményre.

Száva Flórián: – Reményeink szerint a csabai csapat minden ellenféllel szemben ilyen erősen áll majd fel!
Ifjúsági mérkőzésen: Szarvas–Békéscsaba 26–19.

Ny. M.

Nagy Róbert (Fotó: Valló Zoltán)

Mr. Leicester Paton – Nagy Róbert

0

Sztehlo és Schedius ösztöndíjban részesültek a vajdás diákok