in ,

Elkezdődött a jégkorongidény

November utolsó vasárnapján Kiskőrösön, majd két hétre rá Kazincbarcikán játszottuk a szezon első bajnoki mérkőzéseit az U12 3×3-as korosztályban.

Kiskőrösön a Kiskőrösi HSC-vel, Kesi Sólymokkal (Kecskemét) és a Szabolcsi Sólymokkal (Nyíregyháza) mértük össze erőnket. Előző szezoni és az idei játékukat látva várhtóan ők lesznek a bajnokság három legerősebb csapata az idényben.

Sajnos mind a három találkozónkon vereséget szenvedtünk, de voltak biztató megmozdulásaink. A kiskörösiek ellen nekünk sikerült legtovább gól nélkül kihúznunk, valamint minden mérkőzésünket végig bírtuk erővel, ami biztató, mert csak nekünk nincs jeges edzésünk.

Kazincbarcikán közel négyórás út után a Szabolcsi Sólymokkal, a Csabai Farkasokkal és a Kazincbarcikai Ördögökkel játszottunk.

Első mérkőzésünk a Szabolcsi Sólymok ellen zajlott, akiket nem tudtunk megszorítani. A Csabai Farkasokkal a jobb erőnlétünknek köszönhetően már egy szoros mecset játszottunk, de sajnos vesztettünk. Végül a hazai pályán játszó Ördögöket felszabadult játékkal három góllal felülmúltuk.

A Szarvasi Jégkorong SE tagjai:

Kapus: Bánfi Péter; Petrovics Soma
1. sor: Opavszki Lara; Kepenyes-Darida Zoé; Kohut Villő
2. sor: Patay Panna, Csengődi Péter Keve; Csícsely Sára
3. sor: Petrovics Kató; Bánfi Anna; Ardai Virág; Patay Sára

Kohut Pál edző

Elkészült az aprók kertje bölcsőde felújítása és eszközbeszerzése

Felhívás – Túzok Vándorkupa alkotói pályázatra