in , ,

Kabaréval zárta az évet a Cervinus

Szemerédi Bernadett és Boronyák Gergely (Fotó: Babák Zoltán)0
Szemerédi Bernadett és Boronyák Gergely (Fotó: Babák Zoltán)

A Cervinus Teátrum négy teltházas produkcióval zárta a 2019. évet. Szombaton este az Imádok férjhez menni a nagyszínpadon, vasárnap este valamint hétfőn délután és este a Kamarateremben Szilveszteri vidámságok címmel hívták színházba a nézőket. Mindkét előadást Dósa Zsuzsa rendezte.

Két éve volt az első kabaré előadás évvégén a Teátrum rendezésében. Az idei három teltházas előadás bizonyította, humorra mindig igény van, de a közönség szeretetét is mutatja a műfaj iránt.

Ezúttal is láthattunk új jeleneteteket, hallhattunk új dalokat, de megtartottak párat az előző két év sikeres jeleneteiből, dalaiból is. A jeleneteket előadták: Boronyák Gergely, Dósa Zsuzsa, Harcsa Boglárka, Nádházy Péter, Ragány Misa, Szemerédi Bernadett, Timkó János és Varga Viktor.

Voltak jelenetek, amelyeket más színművész vett át, ezért másképp hatott a poén, de hatott! A színészek ismét megmutatták, hogy a drámai szerepek mellett mennyire jól érzik magukat a könnyed műfajban is, örömmel voltak jelen a színpadon, komolyan előadva jeleneteiket, hogy a közönség nagyon jól érezze magát. A rendező és színészei is vallják Karinthy Frigyes mondatát: „Humorban nem ismerek tréfát.” Ettől volt nagyon kellemes este a Cervinus Teátrum előadása.

Köszönet a Cervinus Teátrum alkotóinak az estéért, az egész évben végzett munkájukért, amely nagyon sikeres volt, hiszen növelni tudták előadásszámaikat. A Newjság és a magam nevében kívánok még sikeresebb évet számukra, még több előadást elsősorban a közönség örömére, de hiszem, hogy az alkotókat is inspirálja a nézők szeretete.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Bogár Gábor zsinórban hetedszer nyeri meg a szilveszteri futást (Fotó: Babák Zoltán)0

Szokás szerint Bogár Gabival zárjuk az évet

Fotó: Babák Zoltán0

Az olimpia által inspirálva készülnek a szezonra a szarvasi karatésok