in ,

Legkisebbjeink itthon tartották a kupát

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

A házigazdák diadalával zárult szombaton a Szarvas-kupáért kiírt U7-es gyermeklabdarúgó-torna, melyet 10 együttes részvételével bonyolított le a Szarvasi FC. A mezőny két csoportba sorolva csatázott az Alkotmány utcai sportcsarnokban. A legjobb négy keresztjátékkal döntött a fináléba jutás sorsáról, a további azonos helyezettekre pedig már csak az egymás elleni helyosztó várt.

Az A-jelű ötösben a házigazdák valamennyi mérkőzésüket megnyerték, és mivel a keresztjátékot is sikerrel vették, bejutottak a fináléba. A másik csoportban a szentesi gyerkőcök teljesítettek a legjobban, csak a békéscsabaiakkal osztoztak meg a pontokon, és az elődöntőben sem torpantak meg. A finálé izgalmas meccsen dőlt el a Farkas Arnold által vezetett szarvasi fiatalok javára, a bronzérem pedig Szolnokra került.

A helyosztók eredményei. Keresztjáték az 1–4. helyért: Szarvas I.–Gyomaendrőd I. 5–1. Szanda Focisuli–Szentes I. 1–3. 9. helyért: Gyomaendrőd II.–Szarvas II. 2–1. 7. helyért: Gyula–Szentes II. 3–3 (büntetőkkel: 2-1). 5. helyért: Lurkó Focimánia–Békéscsaba 1–3. 3. helyért: Gyomaendrőd I.–Szanda Focisuli 2–6. Döntő: Szarvas I.–Szentes I. 4–3.

A torna végeredménye: 1. Szarvasi FC I., 2. Szentesi Kinizsi SZITE I., 3. Szanda Focisuli SE, 4. Gyomaendrődi GYLE I., 5. Békéscsaba 1912 Előre SE, 6. Lurkó Focimánia FK Szolnok, 7. Gyulasport, 8. Szentesi Kinizsi SZITE II., 9. Gyomaendrődi GYLE II., 10. Szarvasi FC II.

Különdíjak. Gólkirály: Trabach János (Szarvas I.). Legjobb kapus: Kiss Máté (Szentes I.). Legjobb hazai játékos: Besenczy Simon.

A győztes csapat tagjai: Fekécs Máté, Kuczora Kende, Nagy Levente, Opauszki Bence, Trabach János. Edző: Farkas Arnold.

Bakulya Mihály

Fotó: Babák Zoltán

Az összefogásban látja a változás lehetőségét az MSZP

0

Sakktól „csendes” az iskola