in , , ,

Naplemente Szarvas és Szentandrás határán

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Tegnap a komp felé vezető út melletti halastavaknál szerettem volna madarakat fotózni, de madarat alig láttam. De amit az egyik kezével elvett, a másikkal odaadta. Csodálatos naplemente volt a tavak mögött és úgy néz ki, ma sem lesz rosszabb.

Miután erre a hétre még hasonló időt ígérnek a meteorológusok, egy-egy ilyenre lehet számítani. Ha egy lendületesebb szellő nem végez egy levegőcserét a Kárpát-medencében, és takarítja ki a port a légkörből, akkor várhatóan még ennél is élénkebb színű lesz az ég alja ebben az időszakban.

A kijárási korlátozás nem tiltja az egyéni szabadidős sporttevékenységet, sétát, de másoktól 1,5 méteres távolságot kell tartani!

–––

Kedves Olvasóink! Rovatunk eredeti célja Békésszentandrás, Csabacsűd és Szarvas természetes, esetleg épített környezetének a bemutatása volt annak (számunkra) legszebb oldaláról. Ezzel is szerettük volna támogatni az egyik pillanatról a másikra összeomló turizmusunkat, arra ösztönözve a Newjságra az ország más részeiből kattintókat, hogy vegyék fel térségünket a járvány elmúltával megtekintendő célpontjaik közé. De csak a járvány elmúlta után gyertek, lécci!

Ha van olyan fotó, fotósorozat, amit rövidebb vagy hosszabb leírás kíséretében szívesen megmutatnának rendszeres olvasóinknak, vagy a Newjságra újonnan kattintóknak, küldjék el címünkre! Segítünk a képek válogatásában, szerkesztésében, de a cikk elkészítésében is!

Határmenti katasztrófahelyzetek kezelését célzó integrált válaszrendszerek kapacitásfejlesztése

Körösparti Ágnes (Fotó: Hegedűs Éva)0

Radikálisan átalakított módszerekkel folyik a művészetoktatás