Connect with us

Virtuális turista

Naplemente Szarvas és Szentandrás határán

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Tegnap a komp felé vezető út melletti halastavaknál szerettem volna madarakat fotózni, de madarat alig láttam. De amit az egyik kezével elvett, a másikkal odaadta. Csodálatos naplemente volt a tavak mögött és úgy néz ki, ma sem lesz rosszabb.

Miután erre a hétre még hasonló időt ígérnek a meteorológusok, egy-egy ilyenre lehet számítani. Ha egy lendületesebb szellő nem végez egy levegőcserét a Kárpát-medencében, és takarítja ki a port a légkörből, akkor várhatóan még ennél is élénkebb színű lesz az ég alja ebben az időszakban.

A kijárási korlátozás nem tiltja az egyéni szabadidős sporttevékenységet, sétát, de másoktól 1,5 méteres távolságot kell tartani!

–––

Kedves Olvasóink! Rovatunk eredeti célja Békésszentandrás, Csabacsűd és Szarvas természetes, esetleg épített környezetének a bemutatása volt annak (számunkra) legszebb oldaláról. Ezzel is szerettük volna támogatni az egyik pillanatról a másikra összeomló turizmusunkat, arra ösztönözve a Newjságra az ország más részeiből kattintókat, hogy vegyék fel térségünket a járvány elmúltával megtekintendő célpontjaik közé. De csak a járvány elmúlta után gyertek, lécci!

Ha van olyan fotó, fotósorozat, amit rövidebb vagy hosszabb leírás kíséretében szívesen megmutatnának rendszeres olvasóinknak, vagy a Newjságra újonnan kattintóknak, küldjék el címünkre! Segítünk a képek válogatásában, szerkesztésében, de a cikk elkészítésében is!

Népszerű

Szécsi Hajnalka, a tündérkertek megálmodója (Fotó: Babák Zoltán) Szécsi Hajnalka, a tündérkertek megálmodója (Fotó: Babák Zoltán)

Gerillatündérkertek Szarvason

Közösség

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Edzőtáborral készültek a birkózók a bizonytalan szezonra

Sport

Fotó: Kepenyes Balázs Fotó: Kepenyes Balázs

Aladdin, Abu, Dzsini és persze Jázmin

Színház

Styecz Milán fehér szarvasi szerelésben (Fotó: Babák Zoltán) Styecz Milán fehér szarvasi szerelésben (Fotó: Babák Zoltán)

Magyar Kupa: az első akadályt sikerrel vette Soma alakulata

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. április
h k s c p s v
« Már   máj »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect