in , ,

Vidám hangulatú koncert a RePlay Akusztiktól

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

Kedden este a RePlay Akusztik zenekar mutatkozott be a Szarvasi Vízi Színház színpadán. Akik rendszeresen járnak, azoknak ismerős arcok köszöntek vissza a színpadról, hiszen többükkel találkozhattak a színpadon vagy nézőtéri ültetőként, segítőként. A lányok és fiúkban a közös pont a Jókai Színház színészképzője a SzíniTanház. Volt még egy közös tulajdonságuk, ez pedig a mosoly az arcukon, az az önfeledt zenélés, amely láthatólag mindenkinek örömet okozott. Ez ragadt rá a közönségre, ettől is jó volt az este. A zenekar tagjai: Nádra Kitti – ének, Kristály Alexandra – ének, Tar Melinda – hegedű, Lehoczki Mihály – dob, Pelle László – zongora, Puskás Dániel – basszusgitár, ének, Lévai Attila – ritmusgitár, ének.

„Az est folyamán, az Alternatív és Popp zene világából hallhatunk válogatást, melyben a magyar zenei élet dalai kaptak főbb szerepet: többek között az Margaret Island, Blahalouisiana, Szabó Balázs és bandája, Lóci Játszik zenekarok feldolgozott dalai valamint a RePlay Akusztik Zenekar saját számai is felcsendülnek.” – írták a szinopszisban.

A felsorolt zenekarok az idősebb korosztály számára talán kevésbé ismertek, de nagyon jó hangulatú, jó dallamvilágú és szövegű koncertnek lehettünk részesei. A zene, amit játszottak valószínűleg már a fiatal korosztály zenéje, de kellemes dallamvilágú zenét hallhattunk, nagyon profin előadva. Az utolsó blokkban a saját szerzeményeiket adták elő a zenészek, amelyek szintén nagyon jó dallamvilágúak.

Az utolsó dalt a közönség tapsa kísérte végig. A ráadást a zenekar billentyűse nővérének ajánlották, aki a nemrégen lett menyasszony.

A közönség mosolygós arccal távozott a nézőtérről!

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

0

Rendhagyó ballagás a Benkában

Vásárlási idősáv megy, maszk marad