Connect with us

Koncert

Vidám hangulatú koncert a RePlay Akusztiktól

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Kedden este a RePlay Akusztik zenekar mutatkozott be a Szarvasi Vízi Színház színpadán. Akik rendszeresen járnak, azoknak ismerős arcok köszöntek vissza a színpadról, hiszen többükkel találkozhattak a színpadon vagy nézőtéri ültetőként, segítőként. A lányok és fiúkban a közös pont a Jókai Színház színészképzője a SzíniTanház. Volt még egy közös tulajdonságuk, ez pedig a mosoly az arcukon, az az önfeledt zenélés, amely láthatólag mindenkinek örömet okozott. Ez ragadt rá a közönségre, ettől is jó volt az este. A zenekar tagjai: Nádra Kitti – ének, Kristály Alexandra – ének, Tar Melinda – hegedű, Lehoczki Mihály – dob, Pelle László – zongora, Puskás Dániel – basszusgitár, ének, Lévai Attila – ritmusgitár, ének.

„Az est folyamán, az Alternatív és Popp zene világából hallhatunk válogatást, melyben a magyar zenei élet dalai kaptak főbb szerepet: többek között az Margaret Island, Blahalouisiana, Szabó Balázs és bandája, Lóci Játszik zenekarok feldolgozott dalai valamint a RePlay Akusztik Zenekar saját számai is felcsendülnek.” – írták a szinopszisban.

A felsorolt zenekarok az idősebb korosztály számára talán kevésbé ismertek, de nagyon jó hangulatú, jó dallamvilágú és szövegű koncertnek lehettünk részesei. A zene, amit játszottak valószínűleg már a fiatal korosztály zenéje, de kellemes dallamvilágú zenét hallhattunk, nagyon profin előadva. Az utolsó blokkban a saját szerzeményeiket adták elő a zenészek, amelyek szintén nagyon jó dallamvilágúak.

Az utolsó dalt a közönség tapsa kísérte végig. A ráadást a zenekar billentyűse nővérének ajánlották, aki a nemrégen lett menyasszony.

A közönség mosolygós arccal távozott a nézőtérről!

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Népszerű

A gyerekek, akiknek hód volt a nagypapájuk

Zöld zóna

Sükösd Attila, Tóth Dominik és Szijjártó Mandel Sükösd Attila, Tóth Dominik és Szijjártó Mandel

Birkózófinish az országos bajnokságokon

Sport

Varga Viktor a Sógornők olvasópróbáján nyilatkozik a Körös TV riporterének, Szigeti Annának (Fotó: Babák Zoltán) Varga Viktor a Sógornők olvasópróbáján nyilatkozik a Körös TV riporterének, Szigeti Annának (Fotó: Babák Zoltán)

Varga Viktor és a Sógornők

Színház

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Könyvben dolgozták fel az Anna-liget történelmét

Zöld zóna

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect