Connect with us

Színház

Cirkusz földön, levegőben, vízben

A Freak Fusion Cabaret angyala (Fotó: Babák Zoltán)
A Freak Fusion Cabaret angyala (Fotó: Babák Zoltán)

Szerda este a gyermekeké a Vízi Színház. Ezúttal a Tűzmadarak Társulat – Freak Fusion Cabaret Cirkuszvarázs címmel mutatta be produkcióját, amely különböző műfajok ötvözésével került a közönség elé. „A társulat újcirkuszi előadása a múlt századi vándorcirkuszok misztikus világát jeleníti meg mai ízzel, némi sötét humorral fűszerezve varieté hangulatban. A látványos zsonglőr, akrobatika, légtornász és burlesque jelenetek előadói a hazai underground cirkuszi élet krémjei!” – olvasható a szinopszisban. Az előadók: Gaia Santuccio, Kiss Gergely, Lennart Paar, Mező András, Turai Bálint, Zoletnik Zsófia földön, levegőben és a legvégén a tüzes zsonglőrködés után a vízben landoltak, mert a Körösbe ugrottak.

A nagyszámú közönség, elsősorban gyermekek élvezték az előadást, amely a cirkuszművészet zanzásított változatát mutatta meg, mindenből egy csipet, parányi borzongással, sok humorral, meghökkentő jelenetekkel.

Érdekes előadást láthattunk, nem megszokottat, de ettől volt izgalmas, más, ettől volt jó!

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Népszerű

Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője

Nagyüzem az iparkamaránál – online is

Oktatás

Online karácsonyi vásárt szervez a megyei önkormányzat

Békés megye

Pulyka cacciatore édesburgonyával (Fotó: Gallicoop Instagram) Pulyka cacciatore édesburgonyával (Fotó: Gallicoop Instagram)

Pulyka cacciatore édesburgonyával

Ajánlatunk hétvégére

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

M44: Újabb szakasz átadása várható decemberben, díjmentesség marad

Közlekedés

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect