Connect with us

Sport

Teremfoci felsőház: Korona, Liverpool, Lowland Deers

A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs)
A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs)

A vasárnapi mérkőzések előtt előtt díjkiosztó ünnepség keretében zárták le a Nyári Kupa 2019, és Szarvasi Teremlabdarúgó-bajnokság 2019/20-as küzdelmeit. Gunda Atilla, a versenybizottság elnöke az I. osztályban a Korona, a Liverpool és a Lowland Deers csapatai számára nyújtott át érmeket, míg Bakos Krisztián Szilveszter (Liverpool) a gólkirálynak, Hudák Péter és Bagyin Péter (Gólgyártók) a legjobb kapusnak különdíjat kapta. A II. osztályban az Andragória, az FC Gold és a Galéria Grill játékosai részesültek érem díjazásban, Laluska Balázs (Galéria Grill) lett a gólkirály, Buzás Bálint (Andragóra) pedig a legjobb kapus. A legsportszerűbb csapatnak a Hooligans bizonyult, ezen felül a tsgrafika jóvoltából valamennyi együttes elismerő oklevélben részesült, minden közreműködő köszönő oklevet kapott.

Gunda Atilla

Fotó: Kepenyes Balázs

Népszerű

Kozma Orsi (Fotó: Kepenyes Balázs) Kozma Orsi (Fotó: Kepenyes Balázs)

Kozma Orsi a Vízi Színház színpadán

Színház

„A díszlet elfogyott…” a szív-út máshol folytatódik tovább

Oktatás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

182 igen, 0 tartózkodás, 0 nem Szentandráson

Közérdekű

Fotó: Kepenyes Balázs Fotó: Kepenyes Balázs

Pódiumest a Turulban

Színház

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect