Connect with us

Sport

Teremfoci felsőház: Korona, Liverpool, Lowland Deers

A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs)
A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs)

A vasárnapi mérkőzések előtt előtt díjkiosztó ünnepség keretében zárták le a Nyári Kupa 2019, és Szarvasi Teremlabdarúgó-bajnokság 2019/20-as küzdelmeit. Gunda Atilla, a versenybizottság elnöke az I. osztályban a Korona, a Liverpool és a Lowland Deers csapatai számára nyújtott át érmeket, míg Bakos Krisztián Szilveszter (Liverpool) a gólkirálynak, Hudák Péter és Bagyin Péter (Gólgyártók) a legjobb kapusnak különdíjat kapta. A II. osztályban az Andragória, az FC Gold és a Galéria Grill játékosai részesültek érem díjazásban, Laluska Balázs (Galéria Grill) lett a gólkirály, Buzás Bálint (Andragóra) pedig a legjobb kapus. A legsportszerűbb csapatnak a Hooligans bizonyult, ezen felül a tsgrafika jóvoltából valamennyi együttes elismerő oklevélben részesült, minden közreműködő köszönő oklevet kapott.

Gunda Atilla

Fotó: Kepenyes Balázs

Népszerű

Fotó: Gallicoop Instagram Fotó: Gallicoop Instagram

Tortilla könnyedén pulykából

Ajánlatunk hétvégére

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Csak nyertesek voltak a Körös-körül

Sport

Fotó: Kepenyes Balázs Fotó: Kepenyes Balázs

Csak szépíteni tudott a Hunyadi

Sport

Ebből a helyzetből még nem született gól (Fotó: Babák Zoltán) Ebből a helyzetből még nem született gól (Fotó: Babák Zoltán)

93. percben mentett meg minden pontot a Szarvasi FC 1905

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect