Connect with us

Sport

Teremfoci felsőház: Korona, Liverpool, Lowland Deers

A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs)
A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs)

A vasárnapi mérkőzések előtt előtt díjkiosztó ünnepség keretében zárták le a Nyári Kupa 2019, és Szarvasi Teremlabdarúgó-bajnokság 2019/20-as küzdelmeit. Gunda Atilla, a versenybizottság elnöke az I. osztályban a Korona, a Liverpool és a Lowland Deers csapatai számára nyújtott át érmeket, míg Bakos Krisztián Szilveszter (Liverpool) a gólkirálynak, Hudák Péter és Bagyin Péter (Gólgyártók) a legjobb kapusnak különdíjat kapta. A II. osztályban az Andragória, az FC Gold és a Galéria Grill játékosai részesültek érem díjazásban, Laluska Balázs (Galéria Grill) lett a gólkirály, Buzás Bálint (Andragóra) pedig a legjobb kapus. A legsportszerűbb csapatnak a Hooligans bizonyult, ezen felül a tsgrafika jóvoltából valamennyi együttes elismerő oklevélben részesült, minden közreműködő köszönő oklevet kapott.

Gunda Atilla

Fotó: Kepenyes Balázs

Népszerű

Őszi módszertani szakmai nap a GFE Gyakorlóintézményében

Oktatás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Állítsd meg a (motoros) Mikulást!

Közösség

Czesznak János a csabacsűdi adventi koszorú előtt (Fotó: Babák Zoltán) Czesznak János a csabacsűdi adventi koszorú előtt (Fotó: Babák Zoltán)

Csendben meggyújtották az első adventi gyertyát Csabacsűdön

Közösség

Fotó: KMNP Fotó: KMNP

A nemzeti parki területeken is megkezdődött az illegális hulladéklerakók felszámolása

Zöld zóna

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect