Connect with us

Sport

Kuli Pisti és Dombvári Bence egymás ellen

Kuli Pisti a középső hajóban elöl, Dombvári Bence sárga pólóban az alsó hajóban.
Kuli Pisti a középső hajóban elöl, Dombvári Bence sárga pólóban az alsó hajóban.

A tegnapi edzésversenyen a férfiak K4 500 méteres olimpiai számában szarvasi háziverseny zajlott a férfiak között.

“A férfi kajaknégyesek négy héttel ezelőtt már összecsaptak egymással, akkor is mindkétszer Kuliék győztek”, áll az MTI honlapján emlékeztetőül.

Első futamot meggyőzően nyerte a Putyu vezette Kuli István, Nádas Bence, Molnár Péter, Tótka Sándor alkotta evezősegység. Már a rajt után az élre álltak és megközelíthetetlenek voltak. Csak a fiatal négyes, aminek a tagjai az 1000 méteres páros tesztversenyek során már bizonyították, hogy jó formában vannak: Noé Zsombor, Németh Viktor, Erdőssy Csaba, Koleszár Mátyás tudta tartani velük az iramot. A Kammerer Zoltán, Balaska Márk, Dombvári Bence, Csizmadia Kolos alkotta négyes harmadikként futott be.

A változatlan felállású és pályabeosztású második futamban a Kammerer fémjelezte négyes megrázta magát, a táv első felében vezetett is, de aztán Kuli Pistiék két bólyasor alatt több mint félhajónyi előnyt szereztek, így megkérdőjelezhetetlenül vitték a második futamot is.

Népszerű

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán) Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Sport

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Gazdaság

Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán) Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán)

Nálunk lesz látható először a Jókai Megfeszített című rockoperája

Színház

Forrás: koroanavirus.gov.hu Forrás: koroanavirus.gov.hu

18: Békés az utolsó a megyék között regisztrált fertőzöttek számában

COVID-19

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect