Connect with us

Sport

Bemutatkozott a Hunyadi új edzője, Boér Zsolt

Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán)
Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán)

Váratlanul érte a feladat Boér Zsoltot, mondta el a tegnapi játékosértekezleten, mielőtt bemutatkozott a csapatnak. A teremben rajta kívül huszonnégyen ültek, ami azon hírek után, amik a szentandrási labdarúgás lehetséges megszűnéséről szóltak, biztató érdeklődésnek tűnik.

Röviden bemutatkozott: a megye minden osztályában focizott, egy kis gyomaendrődi kitérővel Nagyszénáson, Orosházán, de Kondoroson a legtöbbet.

– Szentandrásra félve jöttünk el focizni, mert mindig az oroszlán barlangjának számított – Az utóbbi 10-15 évben nehéz volt innen pontot, pontokat elvinni. Azt szeretném, ha ez ismét megvalósulna, hogy innen nehezen távozzanak pontokkal. Ha itthon sikeresen tudnánk szerepelni, az idegenbeli mérkőzések már hoznák magukat. Én megpróbálom hozzáadni a szakmai tudást, nem biztos, hogy mindig egyet fogtok vele érteni, de azt mondom, nem is kell, de fogadjátok el amit az edző kér!

Edzőként is kipróbálta magát, a Nagyszénást három év alatt sikerült a megye háromból a megye egybe felvinni. Egy éve kijelentette, hogy pihenőt tart, de hiányzott neki az adrenalin, ezért írt alá egy évet Szentandrásra. Edzőként nem ismeri a Hunyadit, mert Szénással másik osztályban játszottak.

– Nyerő típusú játékos voltam világ életemben, ezt a hozzáállást vártam el edzőként is a játékosaimtól is. Azt minden körülmények között elvárom a pályán levőktől, hogy mindent megtegyen a közösségért, a csapatért, magáért. Ez csak úgy érhető el, ha az edzésekre úgy jelentek meg, hogy lehessen normális munkát végezni – jelentette ki.

Lehet, hogy szokatlan lesz, mert mint mondta, ő kiabálós edző, de segítő szándékkal próbálja a játékosokat kívülről irányítani. Bízik abban, hogy mindenkivel meg fogja találni a közös hangot.

Nagyon szeretné, ha a kitűzött heti két edzés megvalósulna., mert ennyit a megye kettő megkíván. Tisztában van vele, hogy mindenki a munkája mellett csinálja, van családja, nem a foci az első, de ha oda valaki kimegy, azért menjen ki, mert focizni szeretne.

Az első edzés szerdán 18 órától lesz. Remélhetőleg ott is megjelenik ez a huszonnégyes keret!

Népszerű

Fotó: Kanti Dorottya Fotó: Kanti Dorottya

Vitamin-nap helyett családi szombat

Közösség

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán) Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Sport

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Gazdaság

Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán) Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán)

Nálunk lesz látható először a Jókai Megfeszített című rockoperája

Színház

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect