Connect with us

Színház

Indiai mese a Vízi Színházban

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Különleges élményben lehetett része a Vízi Színház gyermek és felnőtt nézőinek szerdán este, mert egy indiai „textilmesét” láthattak Mese a varázsgyűrűről címmel a Kalánanda Meseműhely előadásában. A program támogatója a Köszönjük Magyarország! pályázat.

A mese egy kereskedőfiúról szólt, aki nem volt kereskedőnek való, mert csak olvasott, ábrándozott naphosszat. Egyszer, mikor apja útnak indította, hogy a bazárban árut vásároljon, a rábízott pénzt három állat – kutya, cica és egy kígyó megmentésére fordította. Az állatok barátsága teljesen megváltoztatta a fiú életét. Eljutott a kígyókirály palotájába, megkapta a varázsgyűrűt, ami az fiú legfőbb kívánságát teljesítette, palotát kért a fiú. De itt még nem ért véget a mese…

A Kalánanda Meseműhely tagjai – Zboray Antónia, Vesztl Zsófia, Somi Panni – igazán elvarázsolták a gyermekeket és a felnőtt nézőket is.

Igazi indiai mese, varázslatos tánccal fűszerezve, bábokkal előadva. A kendők, a textil életre kelt, a bábok megelevenedtek és elrepítettek India izgalmas mesevilágába. Különleges, egyedi, eddig ismeretlen előadású mesevilág tárult a Vízi Színház nézői elé.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Népszerű

Fotó: Kanti Dorottya Fotó: Kanti Dorottya

Vitamin-nap helyett családi szombat

Közösség

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán) Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Sport

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Gazdaság

Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán) Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán)

Nálunk lesz látható először a Jókai Megfeszített című rockoperája

Színház

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect