in , ,

Indiai mese a Vízi Színházban

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

Különleges élményben lehetett része a Vízi Színház gyermek és felnőtt nézőinek szerdán este, mert egy indiai „textilmesét” láthattak Mese a varázsgyűrűről címmel a Kalánanda Meseműhely előadásában. A program támogatója a Köszönjük Magyarország! pályázat.

A mese egy kereskedőfiúról szólt, aki nem volt kereskedőnek való, mert csak olvasott, ábrándozott naphosszat. Egyszer, mikor apja útnak indította, hogy a bazárban árut vásároljon, a rábízott pénzt három állat – kutya, cica és egy kígyó megmentésére fordította. Az állatok barátsága teljesen megváltoztatta a fiú életét. Eljutott a kígyókirály palotájába, megkapta a varázsgyűrűt, ami az fiú legfőbb kívánságát teljesítette, palotát kért a fiú. De itt még nem ért véget a mese…

A Kalánanda Meseműhely tagjai – Zboray Antónia, Vesztl Zsófia, Somi Panni – igazán elvarázsolták a gyermekeket és a felnőtt nézőket is.

Igazi indiai mese, varázslatos tánccal fűszerezve, bábokkal előadva. A kendők, a textil életre kelt, a bábok megelevenedtek és elrepítettek India izgalmas mesevilágába. Különleges, egyedi, eddig ismeretlen előadású mesevilág tárult a Vízi Színház nézői elé.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán)0

Bemutatkozott a Hunyadi új edzője, Boér Zsolt

Fotó: Babák Zoltán0

Szijjártó: A Gallicoop beruház és a kanyarban előz