Connect with us

Kultúra

Tangó & Dance Evolution a Körös fölött

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Kedden este a Vízi Színház színpadán először a Tangó Showt láttuk a Mi Tangónk címmel a KiTangó előadásában, a második blokkban a PR- Evolution Dance Comany produkciója gyönyörködtetett és gondolkodtatott el. Az előbbi a klasszikus argentin tangót mutatta. A tangó minden esetben érzelmeket fejez ki, ami a keddi előadásban is érezhető volt, egész kis történetek bontakoztak ki. Táncolták: Budai László, Pirity Andrea, és Barabás Béla, Hudry Kata és Hegyi Maya.

A második részben a PR- Evolution Dance Comany fiatal táncosai is különböző érzéseket, történeteket meséltek el. Nem kevésbé látványosan és művészien. Koreográfus Nemes Zsófia.

Érdekes látvány volt a viszonylag merev tartású tangó és a modern tánc egymás után a színpadon. Az előző feszes, az utóbbi laza, mégis mindkettő szemet gyönyörködtető és elgondolkodtató, hogy mit is szeretett volna elmondani a koreográfus, a táncos és vajon mit gondolt a néző.

Látványos este volt!

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Népszerű

Varga Viktor (Fotó: Babák Zoltán) Varga Viktor (Fotó: Babák Zoltán)

Még nincs itt a pillanat, az érésre, a nevetésre, a könnycseppre

Színház

Az önkormányzati dolgozók lepakolják a barnakőszenet egy csabacsűdi családi ház udvarán (Fotó: Babák Zoltán) Az önkormányzati dolgozók lepakolják a barnakőszenet egy csabacsűdi családi ház udvarán (Fotó: Babák Zoltán)

Elkezdődött a barnakőszén kiszállítása Csabacsűdön

Közérdekű

Pedagógusképzés – gyermeki, tanulói kompetenciafejlesztés

Oktatás

A békésszentandrási szennyvíztisztító telep jelenleg (Fotó: Babák Zoltán) A békésszentandrási szennyvíztisztító telep jelenleg (Fotó: Babák Zoltán)

Nyáron indulhat a szentandrási szennyvízkezelő fejlesztése

Beruházás

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2020. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect