in ,

Strandbirkózás: Hajduch Nándor ezüstöt hozott

0
Hajduch Nándor a dobogó második fokán

A koronavírus okozta nehézségek után a szombati napon elkezdődött a strandbirkózás, idén kicsit másképp. A három állomásból álló Országos Bajnoki Strandbirkózó Sorozat első állomásán vettünk részt Esztergomban, a Music Öböl Beach-en. Bár nem kedvezett az idő a strandolásnak , a strandbirkózást nem zavarta meg.

Négy birkózónk indult a versenyen , Tóth Patrik, Szpin Mihály, Balázs Gergely és Hajduch Nándor, mind U18-as korosztályban versenyeztek. Egyedül Nándinak sikerült dobogóra állni, négy győztes és egy vesztes mérkőzés után ezüstérmet akasztottak a nyakába. Másik három birkózónk sajnos kiesett most, de reményeink szerint a következő állomáson több dobogós helyezést sikerül megszerezni.

Ennyi szünet után nem volt rossz a kezdés, de van hová még fejlődni. A szőnyegedzések már egy hónapja elkezdődtek, így ha semmi nem hátráltatja a felkészülést a továbbiakban, akkor a gyerekek készen fognak állni a korosztályos Országos Bajnokságokra. Amíg eljön ez az idő, addig strandbirkózásban igyekeznek jeleskedni, bár még kicsit idegen nekik maga a homokon való birkózás.

A következő állomás a Balatonon lesz augusztus 1-én.

Hosszú idő után végre egy kis megmozdulás volt a birkózás életében , amire már nagyon vártunk! 😊

További sok sikert kívánunk gyerekek ! 😊

Sükösd Attila edző

Zsilett (Ormándy M. Keve) és Mike (Nádházy Péter) (Fotó: Babák Zoltán)0

Teltház és hatalmas siker a Hotel Menthol

Škaredé káčatko (Fotó: Babák Zoltán)0

Bábszínház szlovák nyelven