Connect with us

Sport

Kiegyenlített edzőmérkőzésen egygólos győzelem

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Szombaton a Bács-Kiskun megyei I. osztályban érdekelt Kiskunfélegyháza volt a Szarvasi FC labdarúgóinak vendége. Három héttel a pontvadászat rajtja előtt változatos mérkőzést láthattak a nézők, a sportszerű és kulturáltan játszó vendégek remek edzőpartnernek bizonyultak.

A gólok sorát a 44 éves egykori válogatott, Tököli Attila nyitotta meg a 6. percben, amire szűk negyedórányi játék után Viczián válaszolt. Újabb fertályórával később már kétgólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző, de szünetig a félegyháziak Nagy Dániel duplájával egalizálták az eredményt. A fordulás után sokáig nem változott az eredmény, Zima a 73. percben állította be a végeredményt.

Szarvasi FC – Kiskunfélegyházi HTK 4–3 (3–3)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Szarvas, 100 néző. Vezette: Gyuga.

Szarvas: Kasik (Rohony) – Deli (Bakró), Polonszki, Bány, Szikora (Varga I.) – Kiri M. (Bozsó), Simon (Mojzsis), Zima, Kriska, Styecz (Törköly) – Viczián. Edző: ifj. Somogyi János. Gól: Zima 2, Viczián, Kriska, ill. Nagy D. 2 (egyet 11-esből), Tököli.

Kepenyes György

Fotó: Babák Zoltán

Népszerű

Fotó: Kanti Dorottya Fotó: Kanti Dorottya

Vitamin-nap helyett családi szombat

Közösség

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán) Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Sport

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Gazdaság

Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán) Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán)

Nálunk lesz látható először a Jókai Megfeszített című rockoperája

Színház

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect