in , ,

Vidám búcsú a színészektől – köszönet Bettinek

Szemerédi Bernadett (Fotó: Babák Zoltán)
Szemerédi Bernadett (Fotó: Babák Zoltán)

Vasárnap este a Cervinus Művészeti Fesztivál 12. napján, Holdvilágos éjszakán… címmel zenés kabaréra hívták a nézőket a Teátrum alkotói a Vízi Színházba.

Nagyon készült a rendező, Dósa Zsuzsa és a művészek Harcsa Boglárka, Jónás Gabriella, Szemerédi Bernadett, Boronyák Gergely, Nádházy Péter, Ragány Misa, Timkó János és Varga Viktor, hiszen a Cervinus színészei egy kis időre elköszönnek a közönségtől, a fesztivál hátralévő két napján már nem lesznek színpadon. Köszönjük, hogy van ilyen színházunk, amilyet Dósa Zsuzsa és Varga Viktor létrehozott, ahol ennyire tehetséges művészek játszanak, ahol ilyen előadások valósulhatnak meg, amelyeket az előző napokban is láttunk. Az elmúlt napok nézőszámai, tapsai, ovációi pedig jelezték, hogy a közönség nagyon szereti a Cervinust, Zsuzsát, Viktort, és persze szereti, rajong a színészekért is.

Holdvilágos éjszakán… pedig bohózatok és dalok váltogatták egymást, a színészek mindent megtettek, hogy a közönséget meghódítsák, ez sikerült is, hiszen a nézők hatalmas nevetéssel, tapssal válaszoltak a jelenetekre, dalokra. Nagyon szép este volt, és a színészektől ragyogó teljesítmény, hiszen az előző tizenegy napon szinte minden este színpadon voltak, vagyis napközben próba, majd előadás, ennek ellenére új jeleneteket tanultak meg, új dalokkal készültek. Köszönet minden színművésznek, köszönet a rendezőnek!

Az előadás végén Dósa Zsuzsa lépett a színpadra azért, hogy megköszönje Szemerédi Bernadettnek azt, hogy a teljes Fesztivált lábmerevítővel, de végigjátszotta, olyan darabokat is, amelyekben a tánc is fontos szerepet kapott. A Gála, a Hotel Menthol, Az ibolya, a Valahol Európában, az Imádok férjhez menni és a Holdvilágos éjszakán estet is. Csasztvan András, a Cervinus Teátrum igazgatója adott át egy kosárnyi virágot, így köszönte meg a Teátrum Bernadett elhivatottságát, hogy nem hagyta cserben a színházat. Nézőként, a többi néző nevében is köszönöm Betti, nagy voltál! Minden tiszteletet és becsületet megérdemelsz!

Természetesen az este is bővelkedett ajándékokban. A Kamilla Reformház 20 db 1.000 Ft-os utalvánnyal, a Dolce Vita pizzéria szintén 20 db 1.000 Ft-os utalvánnyal kedveskedett a nézőknek. Az ANCHOR ismét 3 db ajándékdobozzal – amelyek horgonykarkötőt rejtettek – örvendeztette meg a szerencséseket.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Dóbisz Áron (orgonán) és Samodai Bence János (trombitán) (Fotó: Babák Zoltán)0

Barokk művek trombitán és orgonán

0

Szombaton kenumaraton!