Connect with us

Sport

Kuli Pisti egysége és Dombvári Bence is duplázni tudott

A Hüvös-csapat, Kuli Pisti jobbról (Fotó: kajakkenusport.hu)
A Hüvös-csapat, Kuli Pisti jobbról (Fotó: kajakkenusport.hu)

Ma zajlott a koronavírus-járvány miatt kiírt tesztverseny sorozat utolsó fordulója Szolnokon, ahol kettő plusz egy szarvasi érdekeltségű versenyző is hajóba ült.

Ahogy az egész eddigi tesztszezonban, ezúttal is megközelíthetetlen volt K-4 500 méteren a Kuli István, Nádas Bence, Molnár Péter, Tótka Sándor összeállítású egység. A Hüvös-csapat tagjainak ezúttal egyetlen négyes, a Balaska Márk, Németh Viktor Máté, Erdőssy Csaba, Csizmadia Kolos alkotta csapathajó volt a kihívója.

Az első futamban toronymagasan nyert az összeszokott négyes, a másodikban a kihívók változtattak a beülési sorrenden, így közelebb tudtak kerülni Tótkáékhoz, de hátrányuk célban így is több, mint egy hajónyi volt.

“Nagyon jó volt ez a sorozat, mert így legalább havonta tudtunk két pályát menni versenykörülmények között, és csiszolhattuk a saját hibáinkat – mondta Tótka Sándor. – Mentálisan ugyanakkor számomra megterhelő volt, hogy formaidőzítés nélkül kellett odaállnunk. A második futamban Molnár Petinek még a lábtámasz-gurtnija is elszakadt, ugyanakkor jó jel, hogy így is meggyőző különbséggel nyertünk.”

Dombvári Bence (Fotó: kajakkenusport.hu)

Dombvári Bence (Fotó: kajakkenusport.hu)

 

Férfi kajakban K-1 1000 méteren mindkét futamot Dombvári Bence nyerte meg Béke Kornél előtt. A mezőnyből ezúttal is hiányzott a külföldön edzőtáborozó Kopasz Bálint, valamint az előző tesztversenyen a számban dupla győzelmet szerző Varga Ádám. Ugyanakkor Dombvári győzelmének értékét növeli, hogy ma 3.24.00-et ment első nekirugaszkodásra, ami igen jó időnek számít.

“Volt némi hátszél, ha az három másodpercet javított az időmön, akkor is elégedett vagyok”
– mondta Dombvári Bence, aki azt is elárulta, hogy párosban Noé Zsomborral folytatja a munkát, és ha kijut a szegedi világkupára, akkor ott a páros mellett négyesben is szívesen rajthoz állna. (kajakkenusport.hu)

Nem állt rajthoz Bodonyi Dóra, és Bogár Gabi sem, akiről úgy hírlik, visszavonul.

Meg kell említenünk a Dombvári Bence mögött befutó Béke Kornélt, aki igaz, nem itt nevelkedett, de édesanyja tősgyökeres szarvasi.

Népszerű

Fotó: Kanti Dorottya Fotó: Kanti Dorottya

Vitamin-nap helyett családi szombat

Közösség

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán) Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Sport

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Gazdaság

Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán) Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán)

Nálunk lesz látható először a Jókai Megfeszített című rockoperája

Színház

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect