in , ,

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)0
Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

A megyei kvalifikációs labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő csabacsűdi és szarvasi csapat pénteken egymás ellen tartotta a pontvadászat főpróbáját. Szépszámú publikum előtt játszhattak a felek, Szarvasról is sok szurkoló vette célba a csabacsűdi pályát.

A meccs során a vendégek birtokolták többet a labdát és a első félidőben egy szabadrúgásból a vezetést is sikerült megszerezniük Bozsó László révén. Szünet után sem változott a játék képe: a szarvasiak kezdeményeztek többet, igaz a hazaiak előtt is adódtak helyzetek, de azokat nem sikerült gólra váltaniuk. A rutinos Klimaj Zoltán viszont egy szöglet utáni lepattanóból megduplázta csapata előnyét, míg a végjátékban Bozsó büntetőből állította be a végeredményt.

Kondacs János: – Az eredmény ellenére pozitívan értékelem a mérkőzést és magát a felkészülési időszakot is, nagyon várjuk már, hogy élesben is kipróbálhassuk magunkat.

Ifj. Somogyi János: – Jól szolgálta a mérkőzés a felkészülést, viszont az is látszik, rengeteg munka vár még ránk, hogy elérjük a tavalyi szintet.

Csabacsűdi GYLSE–Szarvasi FC 0–3 (0–1)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Csabacsűd, 150 néző. Vezette: Korbely.

Csabacsűd: Petrovics Zs. – Sovány, Viszkok Cs., Kiri B., Tasi N. – Sándor, Rafaj – Gulyás, Kasik, Magyar – Endrefalvi. Játszott még: Gyurik, Kiss G., Körösfalvi, Viszkok D., Jelen, Styecz, Gombár E. Edző: Kondacs János.

Szarvas: Kasik – Deli, Bány, Bozsó, Szikora – Varga I., Kriska, Zima, Furár, Bakró, Styecz – Simon. Játszott még: Rohony, Törköly, Klimaj, Kerekes, Bakró, Polonszki. Edző: ifj. Somogyi János.

Gól: Bozsó 2, Klimaj.

Bakulya Mihály

Fotó: Babák Zoltán

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Fotó: Kanti Dorottya0

Vitamin-nap helyett családi szombat