Connect with us

Sport

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)
Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

A megyei kvalifikációs labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő csabacsűdi és szarvasi csapat pénteken egymás ellen tartotta a pontvadászat főpróbáját. Szépszámú publikum előtt játszhattak a felek, Szarvasról is sok szurkoló vette célba a csabacsűdi pályát.

A meccs során a vendégek birtokolták többet a labdát és a első félidőben egy szabadrúgásból a vezetést is sikerült megszerezniük Bozsó László révén. Szünet után sem változott a játék képe: a szarvasiak kezdeményeztek többet, igaz a hazaiak előtt is adódtak helyzetek, de azokat nem sikerült gólra váltaniuk. A rutinos Klimaj Zoltán viszont egy szöglet utáni lepattanóból megduplázta csapata előnyét, míg a végjátékban Bozsó büntetőből állította be a végeredményt.

Kondacs János: – Az eredmény ellenére pozitívan értékelem a mérkőzést és magát a felkészülési időszakot is, nagyon várjuk már, hogy élesben is kipróbálhassuk magunkat.

Ifj. Somogyi János: – Jól szolgálta a mérkőzés a felkészülést, viszont az is látszik, rengeteg munka vár még ránk, hogy elérjük a tavalyi szintet.

Csabacsűdi GYLSE–Szarvasi FC 0–3 (0–1)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Csabacsűd, 150 néző. Vezette: Korbely.

Csabacsűd: Petrovics Zs. – Sovány, Viszkok Cs., Kiri B., Tasi N. – Sándor, Rafaj – Gulyás, Kasik, Magyar – Endrefalvi. Játszott még: Gyurik, Kiss G., Körösfalvi, Viszkok D., Jelen, Styecz, Gombár E. Edző: Kondacs János.

Szarvas: Kasik – Deli, Bány, Bozsó, Szikora – Varga I., Kriska, Zima, Furár, Bakró, Styecz – Simon. Játszott még: Rohony, Törköly, Klimaj, Kerekes, Bakró, Polonszki. Edző: ifj. Somogyi János.

Gól: Bozsó 2, Klimaj.

Bakulya Mihály

Fotó: Babák Zoltán

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Csak nyertesek voltak a Körös-körül

Sport

Fotó: Kepenyes Balázs Fotó: Kepenyes Balázs

Csak szépíteni tudott a Hunyadi

Sport

Ebből a helyzetből még nem született gól (Fotó: Babák Zoltán) Ebből a helyzetből még nem született gól (Fotó: Babák Zoltán)

93. percben mentett meg minden pontot a Szarvasi FC 1905

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Próbabírálattal segítették a tenyésztőket

Zöld zóna

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect