Connect with us

Sport

Büntetőkkel maradt alul Szarvas

Ez a büntető még a rendes játékidőben esett. Wéber és a szeghalmiak első gólja (Fotó: Babák Zoltán)
Ez a büntető még a rendes játékidőben esett. Wéber és a szeghalmiak első gólja (Fotó: Babák Zoltán)

Két egymást követő idénybeli sikeres szereplés után idén a Szarvasi FC nélkül zajlanak majd a labdarúgó Magyar Kupa országos küzdelmei. Ifjabb Somogyi János alakulata a szerdai hazai találkozóján az árnyas- majd a szebb oldalát is bemutatta, végül azonban nem sikerült megvalósítania a tervét: két egymással szöges ellentétben álló félidő után, büntetőkkel maradt alul a motiváltabb Szeghalommal szemben.

A sárrétiek az első félidőben sokkal összeszedettebben futballoztak, és Wéber László remek egyéni teljesítménye jóvoltából tekintélyes, háromgólos előnyt szereztek a szünetig. Az univerzális védő előbb büntetőből, majd egy gyönyörű átlövésből, legvégül pedig fejjel mattolta a tehetetlen hazai védelmet.

Annyira megtetszhetett neki a Körös felőli kapu, hogy szünet után is bele talált, pechjére ezzel megadta az ébresztőt a hazaiaknak. Nagy nyomás alá került a Szeghalom, amely nem is bírta ezt el. A hazaiak negyedórával a vége előtt egalizáltak, és nagy erőkkel támadtak a fordítás érdekében. A vendégek azonban kivédekezték a maradék időt, sőt kósza kontrákkal veszélyeztettek. Maradt a döntetlen, a büntetők során pedig a látogatóknak volt kevesebb veszítenivalójuk, talán ezért is kerültek ki a párharcból győztesen.

Szarvasi FC–Szeghalmi FC 3–3 (0–3) – büntetőkkel: 6–7
Szarvas, 270 néző. Vezette: Telek András.

Szarvas: Kasik – Deli, Polonszki, Bozsó, Szikora (Simon R.) – Varga I. (Bakró), Kriska, Zima, Furár, Styecz – Klimaj (Viczián). Edző: ifj. Somogyi János.

Szeghalom: Kapusi – Nagy M., Takács, Wéber, Csősz (Baksai) – Paulik – Seres (Cserna D.), Gedó, Urbán, Tatár (László) – Darányi. Edző: Hajdu Csaba.

Gólszerző: Wéber (48. – öngól), Furár (59.), Viczián (76.), ill. Wéber (10. – 11-esből, 28., 44.).

Bakulya Mihály

Fotó: Babák Zoltán

Népszerű

A gyerekek, akiknek hód volt a nagypapájuk

Zöld zóna

Sükösd Attila, Tóth Dominik és Szijjártó Mandel Sükösd Attila, Tóth Dominik és Szijjártó Mandel

Birkózófinish az országos bajnokságokon

Sport

Varga Viktor a Sógornők olvasópróbáján nyilatkozik a Körös TV riporterének, Szigeti Annának (Fotó: Babák Zoltán) Varga Viktor a Sógornők olvasópróbáján nyilatkozik a Körös TV riporterének, Szigeti Annának (Fotó: Babák Zoltán)

Varga Viktor és a Sógornők

Színház

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Könyvben dolgozták fel az Anna-liget történelmét

Zöld zóna

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect