Connect with us

Oktatás

Tanévnyitó a csabacsűdi Trefortban

Iskolánk, a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola, szokatlan módon rendezte a 2020-2021. tanév évnyitó ünnepségét.

A járványügyi helyzetre való tekintettel, az előírások szigorú betartása mellett szeptember 1-jén az első osztályosok és az ötödik osztály vett részt az Eötvös József Művelődési Házban tartott ünnepségen.

A kevés jelenlévő ellenére igyekeztünk ünnepélyessé, emlékezetessé tenni új tanulóink legelső tanítási napjának kezdetét.

Miután a tanító nénit követve bevonultak, és helyet foglaltak a színpadon, Sutyinszky Zoltán iskolánk igazgatója köszöntötte őket.

Az ötödik osztályosok egy kis ajándékkal készültek számukra, amelyet minden kisdiák kíváncsian, örömmel fogadott.

Havran Réka és Kozák Blanka verssel készült, Patai Dominik és Patai Fruzsina szintén versben fejezték ki, hogyan készül egy testvérpár az iskolára.

A többi évfolyam iskolarádión keresztül, az osztálytermekben hallgatta a számukra készült tanévnyitó műsort, amelyben őket is köszöntötte iskolánk igazgatója. Kársai Flóra hetedik osztályos tanuló pedig néhány motiváló verssorral igyekezett derűsebbé tenni ezt a komor felhőkkel teli reggelt.

Hornokné Szabó Tímea munkaközösség vezető

Népszerű

A gyerekek, akiknek hód volt a nagypapájuk

Zöld zóna

Sükösd Attila, Tóth Dominik és Szijjártó Mandel Sükösd Attila, Tóth Dominik és Szijjártó Mandel

Birkózófinish az országos bajnokságokon

Sport

Varga Viktor a Sógornők olvasópróbáján nyilatkozik a Körös TV riporterének, Szigeti Annának (Fotó: Babák Zoltán) Varga Viktor a Sógornők olvasópróbáján nyilatkozik a Körös TV riporterének, Szigeti Annának (Fotó: Babák Zoltán)

Varga Viktor és a Sógornők

Színház

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Könyvben dolgozták fel az Anna-liget történelmét

Zöld zóna

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. szeptember
h k s c p s v
« aug    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect