in ,

Tanévnyitó a csabacsűdi Trefortban

0

Iskolánk, a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola, szokatlan módon rendezte a 2020-2021. tanév évnyitó ünnepségét.

A járványügyi helyzetre való tekintettel, az előírások szigorú betartása mellett szeptember 1-jén az első osztályosok és az ötödik osztály vett részt az Eötvös József Művelődési Házban tartott ünnepségen.

A kevés jelenlévő ellenére igyekeztünk ünnepélyessé, emlékezetessé tenni új tanulóink legelső tanítási napjának kezdetét.

Miután a tanító nénit követve bevonultak, és helyet foglaltak a színpadon, Sutyinszky Zoltán iskolánk igazgatója köszöntötte őket.

Az ötödik osztályosok egy kis ajándékkal készültek számukra, amelyet minden kisdiák kíváncsian, örömmel fogadott.

Havran Réka és Kozák Blanka verssel készült, Patai Dominik és Patai Fruzsina szintén versben fejezték ki, hogyan készül egy testvérpár az iskolára.

A többi évfolyam iskolarádión keresztül, az osztálytermekben hallgatta a számukra készült tanévnyitó műsort, amelyben őket is köszöntötte iskolánk igazgatója. Kársai Flóra hetedik osztályos tanuló pedig néhány motiváló verssorral igyekezett derűsebbé tenni ezt a komor felhőkkel teli reggelt.

Hornokné Szabó Tímea munkaközösség vezető

Fotó: Babák Zoltán0

Ránk vár, hogy kiderítsük, létezik-e Tessedik kincse

0

Szárnyaikat próbálgatták gólyáink az iskola gólyatáborában