in ,

Négy napon belül kétszer Nagyszénás

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

Néhány napon belül másodszor találkozott Boér Zsolt korábbi és jelenlegi csapata, a Nagyszénás SE és a Hunyadi. Ahogy az a Newjságon is olvasható volt, szombaton 0-1-gyel elvitték a vendégek a három pontot. A hazaiak részéről a cél most is a tisztes helytállás volt.

Márk Ádám második percben lőtt góljával szerzett vezetést a vendégek. A Hunyadi alapvetően védekezésre rendezkedett be a gyorsabb szénásiakkal szemben, amit a gól után 48 percen keresztül jól is csináltak.

A második félidő 5. percében Szilágyi Henrik egy balról elé adott labdát lőtt Buzás Bálint kapujának felső léce alá (50′, 0–2).

Ez megtetszhetett Kiss Lacinak, mert két perc múlva egy ugyanilyen gólt lőtt Magony Gergő felső léce alá, csak ő jó 25-ről (1–2).

A végeredményt Szilágyi Henrik állította be büntetőből (74., 1–3).

Békésszentandrási HMSE – Nagyszénás SE 1–3 (0–1)
Békésszentandrás, 100 néző. Vezette: Barta Tibor. Gólszerző: Kiss L. (53.), ill. Márk (2.), Szilágyi (50., 74. – 11-esből).

Boér Zsolt: Úgy gondolom, ma sem vallottunk szégyent az osztály egyik legjobb csapat ellen. Ha így folytatjuk, akko előbb-utóbb megízleljük a győzelem ízét is.

További eredmények a BMSEXTRA alapján:

Kondorosi TE–Csabacsűdi GYLSE 0–1 (0–0)
Kondoros, 150 néző. Vezette: Tóth Imre. Gólszerző: Rafaj (70. – 11-esből).
Nagyon megszenvedett Kondoroson a Csabacsűd is, amely éppen a kondorosi játékosa, Rafaj Roland büntetőjével múlta felül vendéglátóját.

Mezőmegyer SE–Szarvasi FC 3–7 (3–3)
Mezőmegyer, 100 néző. Vezette: Krajcsovicz Zsolt.
Gólszerző: Nagy B. (23., 27.), Balog K. (44.), ill. Furár (11. – 11-esből), Styecz (17., 30., 85.), Zima ( 58., 79., 88.).
Mezőmegyeren a házigazdák erőnlétben egy félidőn keresztül tudták felvenni a versenyt a szarvasiakkal.

A fotók a Békésszentandrási HMSE – Nagyszénás SE mérkőzésen készültek.

0

Szokott helyen – szokatlanul

Bíró Gyula főiskolai mestertanár, a Gyakorlóintézmény igazgatója0

Szofi üzenete…