in ,

Megmozgatta közönségét a BrassDance a Zenepavilonnál

A BrassDance a Zenepavilonnál (Fotó: Babák Zoltán)0
A BrassDance a Zenepavilonnál (Fotó: Babák Zoltán)

Tévéműsor készült róluk, CD-ik jelentek meg, szombaton 18 órától a Szarvasi Vízi Színház deszkáin adtak félórás koncertet, egy órával később a Zenepavilonban. A Szilvanapokra érkeztek volna hozzánk, de annak elmaradása nem hatotta meg őket, ez az idő erre volt tervezve, úgy döntöttek, kirándulnak egyet Szarvasra.

Nem ismeretlenek számunkra, hiszen a kamara fúvószenekari felállásban zenélő-táncoló a BrassDance együttes harmadjára érkezett a városba. Kétszer korábbi Szilvanapokon, most, harmadszor pedig az idei elmaradt fesztivál idején léptek fel nálunk.

Pécsről jöttek, a pécsi zeneművészetit végzett profi zenészek, félprofi táncosok, és ahogy az az utolsó számuknál kiderült, negyedprofi bonvivánok.

A Zenepavilonnál Benny Goodman Sing, Sing, Sing című dalával kezdtek, majd argentin tangó, polka, Mézga Géza, Michael Jackson Thrillerje, valamint a Szerelmes fúvósok című egyvelege volt a zenei kirándulás útvonala. A végén megkérték a közönséget, szálljanak be körtáncukba.

Csasztvan András elmondta, hogy a BrassDance, illetve az idei Szilvanapok szinte minden lekötött fellépője elfogadta azt az ajánlatukat, hogy a 2021-es Szilvanapokon (2021. szeptember 10-12.) az eredeti időbeosztás szerint lép majd színpadra.

Akkor ez kipipálva, már csak a COVId-19-et kellene addig kipipálni.

Fotó: Babák Zoltán

Életre kelt könyvek

Kohut Pál, a Szarvasi Jégkorong Sportegyesület elnöke (Fotó: Babák Zoltán)0

Már javában készülnek a koriszezonra