in ,

Kirajzolódott a Nyári Kupa élmezőnye

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

A negyeddöntőkkel folytatódott vasárnap a Nyári Kupa 2020 teremlabdarúgó-bajnokság küzdelemsorozata. A Lowland Deers alaposan megszenvedett a szívós Andragóriával, de végül hozta a papírformát. A Liverpoolban hosszú idő után pályára lépett a gólkirály, Bakos, ez meg is pecsételte a Csati sorsát. Kemény küzdelem jellemezte a Gólgyártók és a Hooligans találkozóját. A döntetlennel Tóthék mentek tovább, alapszakaszbeli jobb helyezésüknek köszönhetően. Az alsóházban a Nagyrét nem hagyott kétséget, hogy ki a jobb.

Eredmények.

Negyeddöntők: Lowland Deers (1.)–Andragória (8.) 5–4, gól: Olasz István 2, Koppányi 2, Kasik, ill. Grivalszki 2, Ruzsinszki 2. Liverpool (3.)–Csati Plusz (6.) 6–2, gól: Bakos 5, Pásztor, ill. Roszik, Gombár. Gólgyártók (2.)–Hooligans (7.) 4–4, gól: Seres, Paulik, Németh, Lestyan Goda, ill. Szedlják 2, Bagi, Jelen. 9. helyért, 1.mérkőzés: Nagyrét Farm–Rácz-R Motor 11–2, gól: Lestyan-Goda 4, Moldván 2, Béni, Csipai, Réthy, Patay, öngól, ill. Tóth 2.

A góllövőlista élcsoportja. 22 gólos: Kasik Márk (Lowland Deers). 17 gólos: Jelen Szebasztián (Hooligans). 15 gólos: Paulik Ádám (Gólgyártók).

Folytatás szeptember 20-án, vasárnap. Hamarosan lezárul tehát a sorozat, de nem kell várni sokat a folytatásra sem, hiszen október elején kezdődik a Szarvasi teremlabdarúgó-bajnokság 2020-2021-es évada, melyre várják a csapatok jelentkezését. Nevezni személyesen vasárnap lehet a csarnokban, vagy az esemény közösségi oldalán, privát üzenetben lehet jelezni a részvételéi szándékot.

Gunda Atilla

Fotó: Babák Zoltán

Budai Sándor a legjobb gyümölcspárlatokért járó vándorserleggel. (Fotó: Babák Zoltán)0

A pálinkák és párlatok trónján nincs változás

Zajlik a Pázsit-tó beruházása (Fotó: Babák Zoltán)0

Szárazon is jól néz ki a Pázsit-tó