in ,

Zárt kapuk mögött zajlott a játék, a szerencse is kint rekedt

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

Hazai pályán, a fokozódó járványügyi helyzet miatt zárt kapuk mögött vívta első őszi hazai bajnoki mérkőzését a Szarvasi NKK NB II-es női kézilabdacsapata. Az előző heti, Bácsalmás elleni sikertelen rajtot követően a kiváló erőkből álló Gyula ellen sem volt esélye Száva Flórián fiatal együttesének.

Szarvasi NKK–Gyulasport 21–33 (12–15)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, zárt kapuk mögött. Vezette: Major G., Szűcs D.
Szarvas: Juhos – Trnyik 2, Óvári 9 (3), Szöllősi 3 (1), Majoros 3, Molnár 1, Paska. Csere: Skorka, Terhes (kapusok), Ábrahám, Nyerges 2, Tasgyik, Brachna, Jani, Závoda 1. Edző: Száva Flórián. A Gyula legjobb góldobója: Hős 8, Milyó 7, Medve 6, Lukoviczki 6 (2). Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 3/3.

Már a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést az egykori NB I-es és NB I B-s játékosokat felvonultató vendégcsapat. A 10. percben háromgólos volt a Gyula előnye, ami a félidő végéig meg is maradt. A szünet után már nem tudtak ugyanezen a fordulatszámon kézilabdázni a hazaiak, a 40. percben már 15–22-es állást mutatott az eredményjelző. A fiatalok kicsit hitüket vesztették, sok volt a pontatlan kapura lövés. Ezt a látogatók több jó egyéni teljesítménnyel használták ki és megérdemelten nyerték a találkozót.

Száva Flórián: – Meglátszott, hogy nem azonos célokért küzd a két együttes.

Ifjúsági mérkőzés: Szarvas–Gyula 35–22.

Nyári Mihály

Fotó: Babák Zoltán0

Szarvasi „helyszínelők” – egy krimi nyomában

0

Kifürkésztük az állatvilág titkait!