in ,

Fiataljaink nem tudták tartani a tempót az aranyesélyes algyőiekkel

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

Súlyos hazai vereséget szenvedett a szarvasi női kézilabdacsapat a szombati, hazai rendezésű NB II-es bajnoki mérkőzésen. A legyőző a magasabb osztályba jutást kitűző, és az aranyérem első számú várományosának tekinthető Algyő volt, amely az ex-győri Szepesi Ivett-tel, valamint az ukrán válogatott Olga Nyikolajenkoval a soraiban súlyos csapást mért a rendkívül fiatal gárdára.

Szarvasi NKK–FKSE-Algyő 13–34 (3–17)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, zárt kapuk mögött. Vezette: Mészáros Márta, Szűcs Anna Eszter. Szarvas: Skorka – Trnyik, Tasgyik 1, Óvári 7, Nyerges, Majoros 2 (1), Paska. Csere: Juhos, Terhes (kapusok), Ábrahám, Jani, Brachna, Horváth 1, Gabnai 2 (2), Závoda. Edző: Száva Flórián. Az Algyő legjobb góldobói: Szepesi 7 (1), Lovistyék 6, Nyikolajenko 5 (2). Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 7/3, ill. 5/4.

A vendégek magasabb fokozatban kézilabdázva, hamar állva hagyták a helyi fiatalokat (17. perc: 2–12). A hazaiak lövései pontatlanok voltak, a félidő hajrájában három hétméterest is elhibáztak. Pihenő után összekapták magukat a szarvasiak és az 55. percig pontosabban értékesítették a helyzeteket. Az algyőiek ekkor ismét megrázták magukat és megérdemelten nyertek, az első félidőben megilletődött helyi fiatalok ellen.

Száva Flórián: – A magasabb osztályra készülő, rutinos vendégek ellen fiataljaink a második félidőben felvették a versenyt.

Ifjúsági mérkőzés: Szarvas–Szentes 42–22.

Ny. M.

Ropogós corn dog pulykavirslivel

Fotó: Babák Zoltán0

A 33 újszülött örömére 33 platán került a földbe Szentandráson