Connect with us

Csabacsűd

Új járda épül a Jókai utcában

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

A közfoglalkoztatási program keretében járdaépítés zajlik Csabacsűdön a Jókai utcában. Molnár József polgármester elmondta, a program keretében mintegy 150-200 méternyit terveztek az idei évre. A Jókai utcai lakók aláírást gyűjtöttek annak érdekében, hogy az utca déli oldalán valósuljon meg a beruházás.

Jelenleg a 80 centiméter széles járda tükrének kialakítása történik az utca déli oldalán. A település vezetője remélte, a jó idő kitart még addig, hogy az idén be tudják fejezni.

A felhasznált anyag fedezetének biztosítása a közfoglalkoztatási program többletbevételének a terhére történik. Ezt az önkormányzat által megtermelt őszi búza, illetve kukorica értékesítéséből származik.

Az idén a piactéren átvezető járda volt a fő projekt, mondta Molnár József, de történtek járdajavítások a Somogyi utcában, és a az idő engedi, akkor a Szabadság utcán terveznek szakaszos felújításokat.

Fotó: Babák Zoltán

Fotó: Babák Zoltán

Népszerű

Czesznak János a csabacsűdi adventi koszorú előtt (Fotó: Babák Zoltán) Czesznak János a csabacsűdi adventi koszorú előtt (Fotó: Babák Zoltán)

Csendben meggyújtották az első adventi gyertyát Csabacsűdön

Közösség

Fotó: KMNP Fotó: KMNP

A nemzeti parki területeken is megkezdődött az illegális hulladéklerakók felszámolása

Zöld zóna

Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője

Nagyüzem az iparkamaránál – online is

Oktatás

Online karácsonyi vásárt szervez a megyei önkormányzat

Békés megye

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2020. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Connect