Connect with us

Sport

Nehezen, de megtört a jég

Olasz Imre gólja a 69. percben (3–0) (Fotó: Babák Zoltán)
Olasz Imre gólja a 69. percben (3–0) (Fotó: Babák Zoltán)

A megyei kvalifikációs bajnokság B-csoportjának 12. fordulóján mély talajú, az esőtől még síkos pályán fogadta a Hunyadi a Csanádapácai EFC csapatát.

A vendégek a csúszós pályán távoli lövésekkel próbálták bevenni Buzás Bálint kapuját, míg a hazaiak inkább kidolgozott helyzetekből igyekeztek ugyanezt megtenni Demkó Mihály kapujával, de ezek leginkább a labdafogó hálóban végezték.

A 10. percben Lós István végezhetett el szabadrúgást, amit Demkó kapus bravúrral tolt a léc fölé.

A 23. percben Boér Zsolt edző bekiabálta a pályára, hogy “merjetek már játszani”! A vendégek magukra vették, és egy kicsit előrébb tolták a játékukat, aminek pár percen belül meg is lett az eredménye, hatalmas felső kapufát lőttek.

A 38. percben aztán a szerencse a Hunyadi mellé állt. Lós egy szélről beadott labdájára érkezett Olasz Imre, de Göcző Viktor megelőzte, és a hálóba fejelt (1–0), ezzel beállította az első 45 perc eredményét.

A második félidő pont ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. A vendégek igyekeztek egyenlíteni, a Hunyadi meg továbbra is a labdafogó hálóval volt elfoglalva.

Jót tett a Hunyadinak a 60. percben végrehajtott csere. Romhányi Roland jött fel, és 9 perc múlva a tizenhatos sarkáról keresztbe lőtte a hosszú sarkot (2–0).

Aztán a 69. percben Olasz Imre végleg reményvesztetté tette a csanádapácaiakat. Tíz méterről a védők között érkező labdát Demkó hálójába lőtte, ezzel beállította a végeredményt (3–0).

Békésszentandrási HMSE–Csanádapácai EFC 3–0 (1–0)
Békésszentandrás, 100 néző. Vezette: Telek András.

Békésszentandrás: Buzás Bálint – Dernovics Tamás, Kozák Bálint, Szabó Ferenc, Yetik Deniz – Szűcs Damján (69′ Balogh Martin), Kovács Norbert (81′ Boér Zsolt) – Lós István, Virág Imre, Tasi Kristóf (60′ Romhányi Roland) – Olasz Imre, Játékos-edző: Boér Zsolt.

Jók Kovács a mezőny legjobbja, Szabó F ., Dernovics, Kozák

Gólszerző: Göcző (38. – öngól), Romhányi (62.), Olasz Imre (68.). Kiállítva: Lós (89.).

Boér Zsolt: Végre megtört a jég, nagyon örülünk az első győzelmünknek, hiszen ezt már visszük magunkkal. A játékunk is helyenként elfogadhatò volt, de a helyzetkihasználásunk még mindig hagy kívánnivalót magaután.

Jók: Kovács a mezőny legjobbja, Szabó F., Dernovics, Kozák

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Advent 2020: Távolról is közel

Közösség

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Nincsen advent forralt bor nélkül!

Gasztronómia

Varga Viktor beszélget Dósa Zsuzsával és Belinszki Zoltánnal az első LégyOTTon (Fotó: Babák Zoltán) Varga Viktor beszélget Dósa Zsuzsával és Belinszki Zoltánnal az első LégyOTTon (Fotó: Babák Zoltán)

LégyOtt – titkok és rejtelmek

Színház

A megyei elnök felhívása a romániai választások kapcsán

Közérdekű

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2020. november
h k s c p s v
« okt    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect