Connect with us

Sport

Egy osztálynyi különbséget tüntetett el Csabacsűd

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

A megyei kvalifikáció “C” csoportjának 12. fordulójában Csabacsűdi GyLSE a Paulik Ádámmal és a tavaly még Szarvasi FC 1905 színeiben játszó Takács Jánossal felálló Szeghalmi FC-t fogadta.

Az első 25 perc szinte egykapuzással telt. A 12. percben Petrovics Zsoltnak kellett védenie, majd alig öt percre rá egy hazaadást hárítania. A 21. percben Takács János 40 méterről lőtt olyan felső kapufát, hogy Petrovics csak szemmel tudta követni.

A 25. perc környékén mintha elmúlt volna a csűdiek megilletődése, és egy időre áttették a játék színterét a vendégek térfelére. Veszélyes támadásokat vezettek, bravúrokra kényszerítették Kapusi Gergelyt, de gól egyik kapuba sem esett.

A második félidő 3. percében Sándor János ugrott ki, Kapusi kapus elhúzta a lábát, de Baráth János nem ítélt büntetőt. Pár percre rá Magyar Martin kapott egy hatalmas keresztlabdát a jobb szélre, megindult vele, de beérték.

A mérkőzés egyik legnagyobb helyzete Endrefalvi Erik nevéhez fűződik. Erik négy védő között forgott a labdával, középre tolta, ráfordult, de a lendület miatt jobban alányúlt, és így a labda a bal-felső sarok felett szállt el.

Összességében a Csabacsűd sokkal harcosabban játszott, veszélyesebb helyzeteket alakított ki mint a szeghalmi gárda, de az egy pont otthon tartását is hatalmas sikerként könyvelhették el.

A 12. forduló után a Csabacsűdi GyLSE a 3. helyen áll.

Csabacsűdi GyLSE – Szeghalmi FC 0–0

Csabacsűd, 120 néző. Vezette: Baráth János.
Csabacsűdi GyLSE: Petrovics Zsolt – Király András (60′ Sovány Pál), Rafaj Roland, Kiri Bence, Kiss Gábor – Styecs Dániel, Tasi Norbert – Sándor János, Gulyás Ádám, Magyar Martin – Endrefalvi Erik
Edző: Kondacs János.

Szentesi János elnökségi tag: A kvalifikációs torna vége felé közeledve egyre magasabb színvonalon képes játszani csapatunk, ennek kiváló példája volt a vasárnapi találkozó. Ezzel a hozzáállással és küzdeni akarással a tavaszi “rájátszásban” is okozhatunk majd örömet a lelkes szurkolóinak és tovább öregbíthetjük a község sport történetét. A mai napon ismét csapatként vizsgáztunk példásra, a pontosztozkodás igazságos eredmény.

Népszerű

Czesznak János a csabacsűdi adventi koszorú előtt (Fotó: Babák Zoltán) Czesznak János a csabacsűdi adventi koszorú előtt (Fotó: Babák Zoltán)

Csendben meggyújtották az első adventi gyertyát Csabacsűdön

Közösség

Fotó: KMNP Fotó: KMNP

A nemzeti parki területeken is megkezdődött az illegális hulladéklerakók felszámolása

Zöld zóna

Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője

Nagyüzem az iparkamaránál – online is

Oktatás

Online karácsonyi vásárt szervez a megyei önkormányzat

Békés megye

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2020. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect