in ,

Sorozatban harmadszor arattak győzelmet

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

Két vidéki győzelem után, hazai pályán is bezsebelte a két pontot a Szarvasi NKK NB II-es női kézilabdacsapata. A bajnokság 8. fordulójában a jó erőkből álló Szeged „húzta a rövidebbet”.

Szarvasi NKK – K. Szeged SE 31–27 (19–15)
NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, zárt kapuk mögött. Vezette: Oláh Edit, Szikszay Judit.

Szarvas: JUHOS – PASKA 8, MAJOROS 6 (2), SZABÓ T., ÓVÁRI 8, TRNYIK 3, TASGYIK 3. Csere: Skorka, Bakró (kapusok, NYERGES 4, Ábrahám, Brachna, Jani, Fodor, Závoda. Edző: Száva Flórián. A Szeged legjobb góldobói: Kertész 6 (3), Fodor 5. Kiállítások: 8 perc + Óvári kizárva, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 4/3.

Kezdetben váltott vezetés mellett haladtak a csapatok, az első negyedóra végére viszont egy jó periódussal 5 gólos előnyre tett szert a hazai együttes (12–7). A játékrész második felében ismét kiegyenlített játék folyt, a szünetig állandósult a 4-5 gólos szarvasi vezetés.

A pihenő után a vendéglátók ziccert és hétméterest is elhibáztak, így már 21–15-re is vezettek a helyi lányok. A Tisza-partiak rendezték soraikat, igyekeztek fokozni az iramot, de három gólnál nem tudtak közelebb zárkózni. A szarvasiak fegyelmezett játékkal tartották a kedvező eredményt, azt is elbírták, hogy az 53. percben a gólerős Óvári kipontozódott.
Száva Flórián: – Kezdettől fogva irányítottuk a játékot és megérdemelt győzelmet arattunk a jó erőkből álló szegediek ellen.

Nyári Mihály

Fotó: Babák Zoltán

Urbán Ildikó és az Angyali bejgli (Fotó: Babák Zoltán)

Zölddiós Angyali bejglijével elhozta az első díjat

0

Konferencia online térben