in ,

Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetés Nagy-Szklenár Zsuzsanna részére

Nagy-Szklenár Zsuzsanna és Sutyinszki Zoltán igazgató
Nagy-Szklenár Zsuzsanna és Sutyinszki Zoltán igazgató

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere a több évtizeden át tartó, kimagasló szakmai munkája elismeréseként Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetést adományozott a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola pedagógusa, Nagy-Szklenár Zsuzsanna részére.

A kitüntetést azok a nyugállományba vonuló óvodai, általános iskolai, szakiskolai, középiskolai pedagógusoknak és főiskolai, egyetemi oktatóknak adományozható, akik legalább 25 éven keresztül a gyermekek oktatása-nevelése érdekében tevékenykedtek, és kiemelkedő munkát végeztek. A kitüntetett az adományozást igazoló okiratot és érmet kap.

Zsuzsika néni kezdetektől fogva a 3-4. osztályosokat tanította és osztályfőnök volt. Szakmailag felkészült, nagyszerű pedagógus. Óráira a jól szervezettség és a változatos munkaforma alkalmazása jellemző. Elhivatottsága, személyisége, szakmaisága és embersége, gyermekközpontú gondolkodású nevelő munkája, szakmai tudása, segítőkészsége példaértékű tantestületünk minden tagja számára. Hasznos tanácsaival sokszor segített a felmerülő problémák megoldásában. Komolyság, jókedv, humor szőtte át a munkáját, mindennapjait. Az iskolában eltöltött évtizedek alatt a tanítás mellett sok műsort készített, kiállítást, vetélkedőt rendezett, táboroztatott, kirándult a kisdiákokkal, a tanórákon kívül is sokat foglalkozott a gyerekekkel. Mindezekkel hatalmas értéket teremtve az intézményben.

Az elismeréshez ezúton is szívből gratulálunk és boldog nyugdíjas éveket kívánunk!

Sutyinszky Zoltán intézményvezető

Dr. Lesfalvi Balázs (b2) mellett bal oldalon Mr. T, jobb oldalon Drew Pritchard, a nagy sikerű Discovery Channel sorozat műsorvezetői és a Salvage Hunters stábjának tagjai Békésszentandráson0

Új utakon a szentandrási turizmus

Fotó: Babák Zoltán0

Vízkeresztkor indulnak segíteni az angyalok az Ótemplomból