ban/ben ,

Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetés Nagy-Szklenár Zsuzsanna részére

Nagy-Szklenár Zsuzsanna és Sutyinszki Zoltán igazgató
Nagy-Szklenár Zsuzsanna és Sutyinszki Zoltán igazgató

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere a több évtizeden át tartó, kimagasló szakmai munkája elismeréseként Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetést adományozott a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola pedagógusa, Nagy-Szklenár Zsuzsanna részére.

A kitüntetést azok a nyugállományba vonuló óvodai, általános iskolai, szakiskolai, középiskolai pedagógusoknak és főiskolai, egyetemi oktatóknak adományozható, akik legalább 25 éven keresztül a gyermekek oktatása-nevelése érdekében tevékenykedtek, és kiemelkedő munkát végeztek. A kitüntetett az adományozást igazoló okiratot és érmet kap.

Zsuzsika néni kezdetektől fogva a 3-4. osztályosokat tanította és osztályfőnök volt. Szakmailag felkészült, nagyszerű pedagógus. Óráira a jól szervezettség és a változatos munkaforma alkalmazása jellemző. Elhivatottsága, személyisége, szakmaisága és embersége, gyermekközpontú gondolkodású nevelő munkája, szakmai tudása, segítőkészsége példaértékű tantestületünk minden tagja számára. Hasznos tanácsaival sokszor segített a felmerülő problémák megoldásában. Komolyság, jókedv, humor szőtte át a munkáját, mindennapjait. Az iskolában eltöltött évtizedek alatt a tanítás mellett sok műsort készített, kiállítást, vetélkedőt rendezett, táboroztatott, kirándult a kisdiákokkal, a tanórákon kívül is sokat foglalkozott a gyerekekkel. Mindezekkel hatalmas értéket teremtve az intézményben.

Az elismeréshez ezúton is szívből gratulálunk és boldog nyugdíjas éveket kívánunk!

Sutyinszky Zoltán intézményvezető

Tetszett a cikkünk?

Dr. Lesfalvi Balázs (b2) mellett bal oldalon Mr. T, jobb oldalon Drew Pritchard, a nagy sikerű Discovery Channel sorozat műsorvezetői és a Salvage Hunters stábjának tagjai Békésszentandráson0

Új utakon a szentandrási turizmus

Fotó: Babák Zoltán0

Vízkeresztkor indulnak segíteni az angyalok az Ótemplomból