in ,

Elkezdték a felkészülést a Szarvasi FC játékosai

Győzelmi öröm a Szarvasi FC Mezőhegyesi SE elleni aratott bravúros győzelme után (Fotó: Babák Zoltán)
Győzelmi öröm a Szarvasi FC Mezőhegyesi SE elleni aratott bravúros győzelme után (Fotó: Babák Zoltán)

Január 11-én láttak munkához a Szarvasi FC labdarúgócsapata játékosai. A Körös-parti alakulat mondhatni az őszi kerettel dolgozik, hiszen mindössze egyetlen távozó akad, az érkezési oldalon viszont két régi ismerős is szerepel.

– A fizikai állóképesség javítása van napirenden, bár az előző hétre kiadott házi munka eredményeként mindenki jó kondícióban van – fogalmazott Somogyi János vezetőedző, aki segédjével, Füredi Jánossal minden hétköznap tart foglalkozást.

Mivel a bajnoki program már február derekán pályára szólítja a kvalifikációs bajnokság B-csoportjának éllovasát, mindössze négy tesztmeccs fér a programba. Ezek közül február 6-ra még keresik a megfelelő partnert, mivel a megyén kívüli ellenfél időközben lemondta a „csörtét”.

– Úgy gondolom, hogy a négy találkozó és a Gyomaendrőd elleni bajnoki tökéletesen elegendő lesz arra, hogy a Szénás elleni rangadóra megfelelő állapotba kerüljön a csapat, hiszen számottevő változás nem történt a keretben – tette hozzá a szakvezető. – Egyedül a Kunszentmártonba hazatérő Viczián Ferencre nem számíthatunk tavasszal, de féléves kihagyás után újraedzésbe állt Bozsó László, és visszatért Vásárhelyről Sindel Roland is, akikkel feltétlenül erősödtünk.

A frissen csatasorba álló 29 éves Bozsó László vállalkozása miatt szüneteltette a játékot, de tavaly vezér szerepet töltött be a hátsó alakzat közepén, a 22 éves Sindel Roland pedig, félévnyi NB III-as kalandból tért haza és a támadó szekciót erősítheti.

A szarvasi együttes begyűjtött pontjaival február végén az élmezőnyből kezdheti el a megye I. osztályú küzdelmet és azt a pozíciót az év végén is szeretné megőrizni.

Zsánesz románesz?

Terítéken a roma gasztronómia