in ,

Már készülnek a megye egyre Csabacsűdön

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

Kondacs János edző vezetésével immár egy hete edzésben áll a Csabacsűdi GYLSE labdarúgócsapata. A zöld-fehér alakulat az őszről áthozott Sarkad elleni hazai kvalifikációs bajnoki mérkőzés eredményétől függetlenül a megye I. osztályban folytatja tavasszal, és ott sem statiszta szerepre készül.

Heti szinten három gyakorlást tartanak, január 23-tól pedig hétvégi tesztmérkőzésekkel gyarapszik a program. Ezekből mindössze négyet tudnak lejátszani, február 20-án pedig már éles bevetés vár a társaságra. A keret nem változik érdemben, a megye I. osztályban alapvetően azoknak szeretnének lehetőséget biztosítani, akik kiharcolták a részvételi jogot. Távozási szándékot nem is jelzett senki, az érkezési oldalon is mindössze két új név akad.

– Az már biztos, hogy két szarvasi nevelésű védő, Csasztvan Lénárt és Szebegyinszki Robin újrakezdi a focit, velük bővül a szűkös létszám – újságolta Kondacs János. – Pecznik Péter munkabeosztása is megváltozott, így újból tud majd edzésekre járni, és a csapat rendelkezésére állhat. Bízom benne, hogy az időjárás nem befolyásolja a felkészülésünket, egészségügyi téren is enyhül majd a helyzet és a sportélet visszatérhet a régi kerékvágásba! A célunk, hogy mi legyünk a mezőny legeredményesebb csapata, amely a megye-kettőből került az elitbe.

A Csabacsűdi GYLSE tervezett téli programja:
Január 23., szombat, 10.00: Gyomaendrődi FC–Csabacsűdi GYLSE (Füzesgyarmat)
Január 30., szombat, 10.00: Apátfalva SC–Csabacsűdi GYLSE
Február 6., szombat, 10.00: Gyulai TFC–Csabacsűdi GYLSE
Február 13., szombat, 10.00: Szentesi Kinizsi-SZTE–Csabacsűdi GYLSE
Február 20., szombat, 14.00: Csabacsűdi GYLSE–Sarkadi KLE (kvalifikációs bajnoki)

Bakulya Mihály

Fotó: Babák Zoltán

A képek a 2020. március 4-i mérkőzésen készültek.

Eltűnőben az állattartás Szarvason

Disznótoros múlt – fogyasztói jövő?