in ,

Boér Zsolt: Be vagyunk oltva gól ellen

Kozák Balázs szépítőgólja (Fotó: Babák Zoltán)

Az első félidő három Hunyadi-ziccerével szemben a Vendég Sarkadi Kinizsi talált is. A 41. percében egy szabadrúgásból 30 méterről kapu elé lőtt labdát Lázár Tamás egy félmozdulattal a kapuba kotort (0-1).

A második félidő elején Buzás Bálintnak kellett kifutnia a kapujából, hogy korrigálja a védelem hibáját. Sikerült.

A 62. percben kiállították Szabó Ferit. A szentandrási hátvéd elvesztette a labdát, de utána ment, és Mezei Máté játékvezető szerint szabálytalanul szerelt. A spori elővette a sárgát. Szabónak elgurult a pirula, és a mozdulatok alapján nem túl irodalmi stílusban elmondhatta a véleményét a lapról, mire Mezei elővette a tusolóutalványt is.

A 76. percben egy, a sarkadi kaputól mintegy 20-22 méterre történt szabálytalanságot befújt a játékvezető. Öpi állt a labda mögé, de sajnos fölé lőtte.

Hiába nyomott a Hunyadi, a kihagyott helyzetek a 80. percben megbosszulták magukat, amikor Fazekas József balról keresztbe a hálóba lőtte Buzás Bálunt mellett a labdát.

A 81. percben beállt Boér Zsolt. Az első általa vezetett támadást csak szögletre tudták menteni a sarkadiak. Boér állt a labda mögé, berúgta középre, ahol érkezett Kozák Balázs, aki bebólintotta a hálóba (1–2)

Békésszentandrási HMSE – Sarkadi Kinizsi LE 1–2 (0–1)

Hunyadi: Buzás Balázs – Yetik Deniz, Szabó Ferenc, Tari Ferenc, Dernovics Tamás – Bencsik Attila (81′ Boér Zsolt), Kovács Norbert (Kozák Balázs) – Tasi Kristóf (77′ Romhányi Roland), Virág Imre, Balogh Martin – Balázs Milán

Boér Zsolt: Egy ilyen meccs után nehéz bármit is mondani. Rengeteg hiányzónk ellenére győzelmi esélyt szalasztottunk el. Magyarázkodásnak tűnhet, de aki látta, tanúsíthatja, kihagytunk mindent. Be vagyunk oltva gól ellen, remélem ez egyszer megfordul.

Jók Bencsik, Virág, Balázs, Tari, Kozák.

Dr. Nacsai István (j) traumatológia szakágvezető főorvos mutatja az új műtőasztal használati módjait dr. Duray Gergő (k) intézményvezetőnek és dr. Hován Csaba (b) orvosigazgatónak.

Új műtőasztal a COVID műtőbe

Dósa Zsuzsa Timkó Jánossal és Boronyák Gergellyel a Hurok két személyre című darabban

Dósa Zsuzsa: Szeretnénk kapcsolatot tartani a közönséggel