in ,

Sikeres húsvéti adománygyűjtés

A „SZARVASÉRT” Alapítvány márciusban meghirdetett hagyományos húsvéti adománygyűjtő akciója a húsvéti ünnepek előtti napokban sikeresen lezárult.

Ebben az évben az adományok mennyisége és értéke minden eddiginél több volt. Az önként és önzetlenül felajánlott élelmiszerek és a rászoruló családok gyermekeinek felajánlott ajándéktárgyak értéke felbecsülhetetlen, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy mindez a pandémia legsúlyosabb szakaszában történt.

Az adományokat az Alapítvány munkatársai – a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett – 19 családnak és a családokon belül 38 gyermeknek juttatták el.

A sajtó nyilvánosságát felhasználva ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden adományozónak, akik közül külön is meg kell említeni a Gallicoop Zrt. gazdag élelmiszercsomagjait és a vállalat dolgozóinak külön felajánlásait.

Meg kell köszönjük Rohonyné Molnár Bettina családjának és barátainak külön adománygyűjtő akcióját, sok egyedi ajándékkal gazdagította a csomagokat.

Köszönetet mondunk az Oryza Kft-nek., a Paletta üzletháznak, Bencsik Kovács Györgyinek és a Család és Gyermekjóléti Központnak.

A „SZARVASÉRT” Alapítvány kuratóriuma

Dr. Dani Győző kardiológiai szakágvezető főorvos vizsgál egy beteget az új készülékkel

Új ultrahang segít a szívbetegek gyógyításában és a post-CoVID vizsgálatokban

Kelemen Gábor és Czesznak Zsolt

Nagyon eredményesek a szarvasi kincsvadászok